Puheenaihe

Kalasataman tornitalossa vesivahinko – "Laajuudeltaan merkittävä"

Majakasta tulee Suomen korkein asuinrakennus.

Arkisto/Päivi Tuovinen

Rakenteilla olevassa Kalasataman asuintornissa Majakassa on tapahtunut vesivahinko keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Majakkaa rakentavan SRV:n mukaan vahinko tulee viivästyttämään Majakan valmistumista.

Vahinko johtui väliaikaisen rakennustöitä palvelevan vesijohdon rikkoutumisesta kerroksessa 32. Sieltä vesi on valunut alaspäin. Vahingon havaitsi vartija.

SRV myöntää vahingon olevan laajuudeltaan merkittävä.

– Tiedotamme asukkaita sitä mukaa, kun tiedämme asiasta enemmän. Korjaustöiden avulla SRV pitää huolen siitä, että asukkaat saavat laadukkaan ja rakenteiltaan terveen kodin, todetaan tiedotteessa.

SRV lupaa teettää ulkopuolisella alan asiantuntijalla kosteuskartoituksen, jonka pohjalta korjausten laajuus ja aikataulu selviävät.

Tilanne ei SRV:n mukaan aiheuta asunnonostajille lisäkustannuksia.

– Vesivahinko on todella ikävä takaisku. Kaikki sympatiamme ovat muuttoa odottavien majakkalaisten puolella. Nyt keskitämme voimamme siihen, että kaikki vesivahingon aiheuttamat vauriot korjataan ja asukkaat saavat rakenteiltaan terveen ja turvallisen kodin, lupaa SRV:n asuntoliiketoiminnan johtaja Antero Nuutinen.

Valmistuessaan 134 metriä korkea Majakka on Suomen korkein asuinrakennus. Majakan oli tarkoitus valmistua kevään 2019 aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kalasataman kakkostornista ei vieläkään päätöstä, Keilaniemeen pitäisi tulla 4 – SRV kiistää ongelmat: "Redistä tuli lunta tupaan, mutta se ei vaikuta enää"13.2.2019 10.55
Kauppakeskus Redi aiheutti karmean 40 miljoonan tappion – SRV: "Vuosi 2018 oli meille historian heikoin"6.2.2019 09.40
Liikuntapaikat porskuttavat, uusi elokuvateatteri kitkuttaa – "Sanomattakin on selvää, että Redin ongelmat vaikuttavat meihinkin" 2.2.2019 10.45
Kalasataman tornien aikataulu laahaa – kaikkiaan niitä pitäisi tulla 8: "Markkinat viime kädessä ratkaisevat"25.10.2018 19.25
124-metrisen asuintornin ennakkomarkkinointi alkaa Helsingissä – kauppakeskukseen pääsee hissillä6.7.2018 09.58

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu