Puheenaihe

Onni potkaisi 45 vuoden jälkeen – suomalaismies piti miljoonavoittoa viileästi haalarin taskussa

Lahtelainen mies voitti kaksi miljoonaa euroa ja miettii nyt, mitähän rahoilla pitäisi tehdä.

Arkisto Riitta Ketola

– En mene enää ikinä töihin, olivat lahtelaismiehen ensimmäiset sanat vaimolleen, kun hän huomasi aamuisen lehdenlukunsa lomassa voittaneensa Jokerista kaksi miljoonaa euroa.

Veikkauksen tiedotteessa kerrotaan vaimon pelästyneen miehensä yllättävää ilmoitusta, kunnes syy tokaisuun töiden lopettamisesta selvisi. Vastoin puheitaan miljoonavoittaja kuitenkin meni töihin, ja kertoi voitostaan myös työkavereilleen.

He luonnollisesti ihmettelivät, mitä miljoonamies enää työpaikalla tekee. Siihen voittaja totesi Veikkauksen kertoman mukaan vain tyynesti, että töitä.

Töitä hän suunnittelee tekevänsä eläkeikään asti, koska "ei halua jättää työkavereitaan pulaan".

Mies ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän säilytti tositetta lompakossa haalareiden taskussa.

– Mihin se sieltä olisi hävinnyt, voittaja oli lausahtanut Veikkauksen voittajakahveilla. Veikkaus kertoo harvinaisen tyynen voittajan nukkuneen sikeästi voittonsa jälkeen.

Veikkauksen mukaan se ei ole tavallista suurvoittajien keskuudessa, joilla ei useinkaan tule uni silmään muutamaan yöhön voiton jälkeen.

Mies on pelannut Veikkauksen rahapelejä jo 45 vuoden ajan. Veikkauksen mukaan hän oli voittanut jokunen vuosi sitten usean tuhannen euron voiton Kenosta.

Miljoonapotti hänelle tuli Lahden Metsäkankaan R-kioskilla tammikuussa pelatusta Vikinglotosta, jonka kylkeen mies oli ostanut yhden tuplatun jokeririvin, joka toi voiton.

Voitetun summan hahmottamisessa on vielä tekemistä, kuten myös sen miettimisessä, mitä rahoilla pitäisi tehdä. Vuokra-asuntoonsa pariskunta on niin tyytyväinen, että ainakaan heti he eivät ole ostamassa omaa asuntoa.

– Vaimo on kysellyt monta kertaa, mitä se tekee markoissa. Sanoin, että mitä sinä niitä markkoja enää mietit, kun tässä on käytetty euroja jo toistakymmentä vuotta, voittaja kertoo.
– Varmaan sitä pitää joku nelipyöräinen ostaa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu