Puheenaihe

Matkatoimisto TUI:lla on käytössä 15 Boeingin 737 Max 8 -konetta – Tesu: Aikoo jatkaa lomalentoja entiseen tapaan

Kuvituskuva.

Arkisto

Suomen suurin matkanjärjestäjä TUI aikoo ainakin toistaiseksi jatkaa lomalentojen järjestämistä Boeingin 737 Max 8 -koneilla. Asiasta kertoo Teemasuomalainen (Tesu). 

– TUI on jatkuvassa tiiviissä yhteydessä valmistajan ja lentoturvallisuudesta vastaavien viranomaisten kanssa, eikä ole mitään viitteitä siitä, että emme voisi turvallisesti lentää 737 Max -koneilla, sanoi TUI Finlandin viestintäpäällikkö Laura Aaltonen Tesulle tiistaina. 

Kaksi hiljattain tapahtunutta lento-onnettomuutta kyseisellä konetyypillä on herättänyt etenkin lapsiperheissä huolta siitä, uskaltaako varatulle lomareissulle lähteä, jos lentokoneena on 737 Max 8.

Aaltonen muistuttaa, että Yhdysvaltain ilmailuhallinto Federal Aviation Adminstration (FAA) julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa todettiin, että koneella on turvallista lentää. 

TUI Groupilla on viisitoista kohun keskelle joutunutta Boeing-konetta. Aaltosen mukaan yhtiö on tehnyt koneilla tammikuusta 2018 alkaen yli 6 500 lentoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Boeing MAX 8 -turma ei vaikuta Norwegianin konevalintoihin – toinenkin yhtiö liikennöi samanlaisella koneella Suomessa11.3.2019 16.06

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu