Puheenaihe

Temptation-Lotta, 19, ja Atso, 18, kertovat totuuden alkoholin käytöstä saarella – "Yhdessä vaiheessa taisi mennä vähän yli"

Toni Tervo

Alkoholin käyttö on jo pitkään ollut olennainen osa Temptation Island Suomi -formaattia.

Osallistuvat pitävät kosteita bileitä saarella käytännössä joka toinen päivä. Sitä seuraa yhden päivän latautuminen, kunnes taas mennään.

Tälle kaudelle pariskuntana osallistuneet Atso, 18 ja Lotta, 19, myöntävät, että väkeviä kului suhteellisen paljon.

– Kyllähän sitä tuli litkittyä. Olin muutaman kerran kyllä ihan helvetin kännissä. Yhdessä vaiheessa homma taisi mennä vähän yli ja alkoholit vietiin meiltä piiloon, Atso toteaa.

Lähihoitaja Lotta ja ensihoitaja Atso ovat seurustelleet vuoden ja asuvat yhdessä. Alkoholilla oli osuuteensa myös kaksikon rakkaustarinan alkuun, sillä tapasivat baari-illan jälkeen pizzeriassa.

Ensitapaamisen jälkeen pian alkoi seurustelu ja pari on ollut toisistaan hyvin vähän aikaa erossa. Tähän kun vielä lisätään se, että Lotta ei luota Atson ympärillä pörrääviin naisiin, niin päätös osallistua saarelle tuntuu erikoiselta.

– Kyllähän siellä draamaa oli, Lotta nauraa.

– Päätös lähteä tuli, kun olimme kaveriporukan kanssa mökillä. Siellä heräsi ajatus ja laitoimme hakemuksen. Aika nopeasti tuli kutsu haastatteluun ja sitten olikin jo sopimukset allekirjoitettu ja matkalla lentokoneeseen, Atso muistelee.

Lotan mukaan ongelmia hänellä tuli saarella lähinnä toisten naisten kanssa.

– Sinkkumiesten kanssa tulin hyvin toimeen, mutta yhden varatun naisen kanssa oli ongelmia, hän toteaa paljastamatta sen enempää.

Pariskunta on myös valmiina ottamaan arvostelua vastaan.

– Se kritiikki mitä tulee, niin se tulee, Lotta toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu