Puheenaihe

Huippumalli Vilma Bergenheim paljasti totuuden jäätävistä väleistä Lola Odusogaan – "Sen jälkeen hän ei katsonut minua enää silmiin"

Toni Tervo

Huippumalli Vilma Bergenheimin tie Selviytyjät Suomessa nousi pystyyn sunnuntaina sarjan seitsemännessä jaksossa.

Katsojien suureksi yllätykseksi Bergenheim käytti hänellä ensimmäisestä jaksosta saakka olleen koskemattomuusamuletin pelastaakseen kilpakumppaninsa Virpi Kätkän, vaikka tiesi itse olevansa suuressa vaarassa pudota. Ja lopulta putosikin.

Nyt hän selittää, miksi päätyi sellaiseen ratkaisuun.

– Tosi moni on sitä kysellyt, että miksi tein sen. Tilanne oli sellainen, että olin yksinkertaisesti ihan loppu. Matkani oli ollut tosi raskas siihen mennessä. Olin joutunut yhtä lukuun ottamatta jokaiseen heimoneuvostoon, joutunut vaihtamaan saarta kesken kaiken ja saanut paniikkikohtauksen vesipyöräkilpailussa. Voimani olivat yksinkertaisesti loppu.

– Viimeinen niitti tuli, kun Cognac-liitostamme kukaan ei päässyt vaikuttamaan heimojen yhdistymisessä. Sitten menimme vielä uudelle saarelle, joka oli ihan kauhea. Vedessä oli meduusoita ja kaikki piti ikään kuin aloittaa alusta. Siellä vielä satoi kaatamalla aluksi. Silloin totesin, että en jaksa enää.

Bergenheim kertoo, että kokee antaneensa ohjelmassa kaikkensa eikä kadu päätöstään. Hän kertoo myös halunneensa pelastaa amuletilla läheiseksi ystäväksi muodostuneen Kätkän.

– Tilanne oli se, että joko minä tai Virpi lähtee. Halusin antaa hänelle mahdollisuuden jatkaa. Virpi on ihana ja olemme Suomessakin pitäneet paljon yhteyttä, huippumalli hymyilee.

Bergenheimin mukaan kilpailu oli todella raskas niin henkisesti kuin fyysisestikin.

– Alussa Agila-heimossa hävisimme kaikki kisat ja se teki siitä tosi raskasta. Katsojille ei näytetä sitä, että jokaiseen heimoneuvostoon matka veneellä kestää noin 45 minuuttia ja koska ne ovat yöllä, sieltä ei pääse takaisin. Meidät vaan dumpattiin jollekin toiselle saarelle nukkumaan.

– Eikä se paljon helpottanut, kun vaihdoin heimoa. Buwayassa olin aika ulkopuolinen ilman mitään liittoja. Wallu Valpio oli tosin minua kohtaan todella ystävällinen.

Eräs tämän kauden puhutuimmista asioista on ollut Begheimin ja Lola Odusogan melko jäätävän näköiset välit. Kaksikon välistä kireää tunnelmaa on luotu useita jaksoja ja Odusoga vaikutti olevan avainasemassa, kun päätöstä Bergheimin pois äänestämisestä tehtiin.

– Kyllä ne välit olivat oikeasti aika viileät. Kaikki alkoi siitä, kun jouduin siihen hirveään vesipyörään, vaikka pelkään veden alla olemista. Lola ei siihen voinut mennä, koska pyörässä olijoiden piti olla mahdollisimman samanpainoisia. Minua harmitti se niin paljon, että halusin äänestää Lolaa pois.

– Minulle oli sitten tosi iso shokki, kun Marko Asell ja Olli Herman äänestivätkin Niklas Hagmania. Itse olin äänestänyt Lolaa ja hän ei sitä antanut anteeksi. Yritin yöllä pyytää asiaa anteeksi, mutta hän otti sen tosi henkilökohtaisesti. Sen jälkeen hän ei katsonut minua enää oikeastaan silmiin.

Bergenheimin mukaan kaksikko ei tänä päivänäkään ole sydänystäviä, mutta ovat kuitenkin viestitelleet ohjelman aikana.

– Lola on tosi kova pelaaja ja ei ehkä samalla tavalla empaattinen kuin minä. Hän on kuitenkin hyvä tyyppi. Olimme ennen saarelle menoa huonetovereita ja tulimme tosi hyvin juttuun. Jälkeenpäin ajatellen ehkä häntä harmittikin, että minusta ja Virpistä tuli saarella niin läheisiä.

– Emme kuitenkaan kanna kilpailusta mitään kaunaa.

Huippumallille Selviytyjissä oleminen on tuonut mukavasti näkyvyyttä ja hän on päässyt puhumaan paljon rakastamastaan aiheesta, eli terveellisestä ruokavaliosta.

– Minusta olisi mahtavaa saada joskus joku oma hyvinvointiohjelma telkkariin, Bergenheim hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Huippumalli Vilma Bergenheimin muutos pysäytti ex-kiekkoilijana tunnetun aviomiehen – "Sean oli ihan järkyttynyt"24.1.2019 21.01

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu