Puheenaihe

Pilvi häpeili alastonta vartaloaan uimahallissa – nyt nainen pukeutuu näyttävästi ja seksikkäästi arkenakin

Joni Mäkelä

Seksiblogia pitävä Pilvi Virtanen avautuu tuoreimmassa blogikirjoituksessaan oman kehon häpeämisestä.

Nainen kirjoittaa aiemmin ollensa epävarma kroppastaan. Etenkin uimahallit olivat Virtaselle pahoja paikkoja.

– Tietyt julkiset paikat ovat aiheuttaneet kainoutta, kuten uimahallit. Tuntuu, että kaikki muut rasvaavat rempseästi tai sheivailevat karvojaan jalat haarallaan suihkussa. Itse hakeuduin nurkkaan pukemaan pikaisesti päälleni, hän kirjoittaa blogissaan.

Virtanen kertoo rakastaneensa aina näyttävää ja seksikästä pukeutumista, mutta sille on aina pitänyt olla jokin syy. Vuosien varrella hän päätti kokeilla rohkeampaa lookia myös arjessa.

– Kun aloin löytää nykyistä tyyliäni paremmin häpesin aluksi,sitä kuinka näyttävästi pukeuduin. Jännitin etten enää ole vakavasti otettava nainen, jos laitan normi baari-iltojen ulkopuolellakin jotain seksikästä tai näyttävää päälleni.

Tänä päivänä hän on yhä enemmän sinut itsensä ja kroppansa kanssa. Eräs sitä edesauttava asia oli burleskiharrastuksen aloittaminen.

– Nykyään rakastan tanssia ja työskentelen lähes päivittäin peilin eli peilikuvani kanssa. Kun aloitin tanssin uudestaan aikuisena, en kehdannut katsoa peiliin. Kesti pitkään ennen, kun uskalsin olla ylpeä liikkuvasta kehostani. Joten anna aikaa itsesi hyväksyntään. Yleensä ensimmäiset tanssitunnit voivat olla aika piinallisia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seksibloggari Pilviltä suora viesti varustustaan murehtiville miehille – "Haluan, että miehet voivat kuulla tämän"11.3.2019 21.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat