Puheenaihe

Espoolainen Janely, 24, on luonnollisen kauneuden lähettiläs – Paratiisihotellin sinkulla nyt mielessä Miss Hot Rod -kisan voitto

Janely Ason arkisto

Janely Asulle tilanne on tuttu.

Joku tunnistaa hänet etäisesti ja tulee juttelemaan 24-vuotiaan naisen ollessa yöelämässä. Syynä on vuoden 2015 paratiisihotelli-ohjelma, jossa Janely etsi suhdetta yhtenä ohjelman sinkkunaisista.

– Paratiisihotelli oli kokemuksena hauska homma. Sieläkin paljon kasvettiin ja näki itessään monia piirteitä, mitä ei muuten ehkä näkisi.

– Ei se nyt sillä tavalla vaikuta mun siviiliin paitsi, että ihmiset tunnistaa ja usein juuri yöelämässä enemmän lähestyy ja juttelee. Mikä on ihan mukavaa, nainen hymyilee.

Viime aikoina espoolaisen on voinut jälleen bongata julkisuudesta, sillä hän on yksi American Car Shown yhteydessä järjestettävän Miss Hot Rod -kilpailun finalisteista.

– Fiilis on hyvä ja jännityksellä jo odotan kovasti finaalia ja muutenkin koko American Car Show tapahtumaa. Tulee olemaan varmasti ihan super magea viikonloppu.

Janelyn mukaan hänen vahvuutensa kilpailussa on luonnollisuus. Nainen on aiemmin osallistunut Miss Helsinki -kilpailuun, mutta silloin tie tyssäsi semifinaaliin.

– Miss Hot Rod kilpailuun lähin mukaan sen takia, koska se on kiinnostava. Minulla on mielenkiintoa moottoreihin ja adrenaliiniin, minkä saan niistä. Eikä kilpailu perustu ainoastaan ulkonäköön, vaan myös luonteeseen.

– Tämä itse kokemus on jo aika voitto, mutta jos voittaisin, niin pyrkisin avaamaan monia ovia ja tekee duunia yhteistyökumppaneitten kanssa. Jos vaan mahdollisuuden saan, niin haluisin päästä Miss Hot Rod organisaatioon mukaan järjestämään kilpailua tai muuta vastaavaa. Eikö se sanonta ole, että rakkaudesta laijiin.

Tällä hetkellä leipuri-kondiittoriksi opiskeleva nainen kuvailee itseään temperamenttiseksi, mutta huolehtivaiseksi persoonaksi.

– Paheeni on ehkäpä se, että sytyn nollasta sataan sekunnissa ja olen vähän äkkipikainen. Mutta onneksi myös rauhotun yhtä nopeasti kun sytynkin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

22-vuotias upea vaaleaverikkö Anna on uusi Miss Hot Rod – lukijoidemme suosikki jäi ilman sijoitusta3.4.2018 09.32
Seksikkäät Miss Hot Rod -kaunottaret keimailevat syntisissä alusasuissa ja upeissa iltapuvuissa – äänestä kuka sytyttää sinut29.3.2018 06.15
Vaaleaverikkö Tiia, 25, on uusi Miss Hot Rod – Riisutut-tähti perintöprinsessana18.4.2017 10.10
Vantaalaiskaunotar kurvasi voittoon Miss Hot Rod -kisassa 27.3.2016 17.17
He kisaavat Miss Hot Rod -voitosta - Mukana myös helsinkiläiskaunotar26.3.2012 11.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu