Makumaailma

Näin nopeasti McDonald's söi sanansa – toimitusjohtaja kiisti aivan äskettäin, että euron juusto kallistuisi 1,10 euroon

Kuvituskuva

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan tamperelaisesta Mikasta, 21, joka koki sunnuntai-iltana jonkinlaisen järkytyksen, kun Lielahden McDonald'sissa klassinen euron juusto -juustohampurilainen maksoi 1,10 euroa.

IS:n mukaan Mika asioi pikaruokaketjun itsepalveluautomaatilla ja huomasi hinnan vasta hampurilaiset ostettuaan.

– Lopuksi katsoin hintaa, että kaksi euron juustoa maksaakin 2,20, että mitä ***ttiä tämä nyt meinaa, Mika sanoo Ilta-Sanomien mukaan.

McDonalds' Finlandin viestintäjohtaja Heli Ryhänen sanoo IS:lle vahvistaa, että kyse on kokeilusta, joka alkoi huhtikuun alussa. Ryhäsen mukaan ketjulla on painetta nostaa juustohampurilaisen hintaa, joka on jo pitkään ollut tasan euron, vaikka kustannukset ovat kallistuneet.

McDonald's on pitänyt kokeilussa matalaa profiilia, ja vielä tämän vuoden alussa ketjun johto kiisti suunnitelmat korottaa hintaa.

Helsingin Uutiset kysyi helmikuussa 2019 asiaa Suomen McDonald'sin toimitusjohtajalta Olli Johanssonilta. Johansson vastasi tuolloin kieltävästi kysymykseen, onko suositun juustohampurilaisen hinta kallistumassa Mäkkärissä.

Helsingin Uutisten tietojen mukaan juustohampurilaisen hintatasosta on tiedustelu helmikuussa myös galluptutkimuksella. Tutkimuksessa ihmisiltä kysyttiin, olisivatko he valmiita maksamaan euron juustosta 0,75 euroa, yhden euron, 1,50 euroa tai jopa 1,75 euroa.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mäkkärin hampurilaisten tekotapaan mullistus: Tätä suosittua kysymystä et voi enää esittää15.2.2019 20.00
McDonald’s jatkaa laajenemista pk-seudulla – tänne tulee uusin ravintola28.10.2018 19.05
Ex-autokauppiaat avasivat burgeripaikan Helsingin naapuriin – "Saimme käsittämättömän paljon hyvää palautetta"21.3.2019 20.40
Iso muutos McDonald's-ravintoloiden taustalla – useat ravintolat vaihtavat omistajaa3.9.2018 20.22
Helsingin parhaasta hampurilaisesta tunnetun ravintolan paikalle avataan Kotipizza – ketju laajentaa vauhdilla pk-seudulla16.3.2019 10.05
Juttutuvan jättihamppari ei vähästä hätkähdä19.4.2011 12.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu