Puheenaihe

Uusi BB-talo sijaitsee Kalasataman tornissa – Big Brother -realityyn haki ensimmäisen viikon aikana 2 000

Kalasatamaan on suunniteltu kaikkiaan 8 tornia.

Arkkitehtitoimisto Helin & Co / SRV

Suomen uusi Big Brother -talo tulee sijaitsemaan Kalasataman Redissä, rakenteilla olevassa uudessa tornitalossa.

Tulevaisuudessa BB-talo ei ole enää piilossa, vaan se nousee kansainvälisestikin aivan poikkeukselliseen paikkaan, Nelonen kertoo.

Big Brother -realitysarja tekee syksyllä paluun Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen. Joukko toisilleen tuntemattomia tavallisia ihmisiä viettää yhdessä 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla.

Kalasatamassa on tällä haavaa rakenteilla Majakka, jonka piti valmistua heinäkuuksi, mutta jota vesivahinko viivästyttää, sekä 32-kerroksinen Loisto-asuintorni, joka valmistuu SRV:n mukaan marraskuussa 2021.

BB-talo nousee rakenteilla olevan tornitalon perustaan, mutta asukkaiden käyttöön tulee myös viihtyisä kattopiha ja tehtäväalue. BB-talon tilojen rakentaminen alkaa kesällä.

Myös viikoittaiset suorat lähetykset ja asukkaan häädöt tapahtuvat Kalasatamassa, jonne tehdään studio.

– Big Brother -talon rakentaminen kauppakeskuksen yhteyteen on ihan maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen hanke ja meille mielenkiintoinen haaste. Projekti onkin herättänyt jo nyt kansainvälistä kiinnostusta muissa Big Brotheria tuottavissa maissa, Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen sanoo Neloselle.

– Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja.

Big Brother Suomen asukashaku lähti käyntiin viime viikon tiistaina vilkkaasti. Ensimmäisen viikon aikana ohjelmaan onkin tullut jo noin 2000 hakemusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kalasataman tornitalossa vesivahinko – "Laajuudeltaan merkittävä"21.2.2019 20.06
Kalasataman kakkostornista ei vieläkään päätöstä, Keilaniemeen pitäisi tulla 4 – SRV kiistää ongelmat: "Redistä tuli lunta tupaan, mutta se ei vaikuta enää"13.2.2019 10.55
Kauppakeskus Redi aiheutti karmean 40 miljoonan tappion – SRV: "Vuosi 2018 oli meille historian heikoin"6.2.2019 09.40
Kalasataman uusista torneista halutaan vaaleampia – Majakan peltimäisen harmaa ulkoasu on herättänyt kysymyksiä18.12.2018 19.25
Kateus herää: näihin Helsingin luksustaloihin tulee aulapalvelu ja erilliset vierashuoneet18.2.2018 19.30
Entinen BB-tähti julkaisee ensimmäisen sinkun – "Tavoittelee kansainvälisiä musiikkimarkkinoita"29.11.2016 08.46

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu