Puheenaihe

Uusi suomalaissivusto avatui "seksuaalisesti vapaille" aikuisille – "Haluamme näyttää, että on olemassa erikokoisia tissejä ja pakaroita"

Kuvakaappaus Libertine Centerin sivuilta

Kuvakaappaus

Suomeen avautui viime vuoden lopussa uusi nettisivusto, joka on suunnattu "seksuaalisesti vapaille" aikuisille.

Libertine Center -nimeä käyttävä sivusto tarjoaa käyttäjälle hiukan Instagramin tapaisen kuvapalvelun, jonne käyttäjä voi lisätä itsestään kuvia. Toisin kuin tiukoista normeistaan tunnettussa Instagramissa, Libertine Centerissä alastomuus on sallittua ja siihen jopa hiukan kannustetaan.

– Sivusto on toki suunnattu ihmisille, joilla on halu esitellä itseään. Mutta samaan aikaan haluamme haastaa varsinkin Instagramissa nähtyjä ulkonäköpaineita. Siellä kaikki on täydellistä ja muokattua. Me taas haluamme näyttää, että on olemassa erikokoisia tissejä ja pakaroita, sivuston toiminnassa mukana oleva Milja Bee toteaa.

Milja Bee on suomalaisille tuttu Temptation Island -tosi-tv-sarjasta. Parhaillaan seksuaaliterapeutiksi opiskeleva nainen kertoo lähteneensä mukaan sivuston toimintaan, koska on ollut aina kiinnostunut seksistä ja seksuaalisuudesta.

– Ne ovat aina olleet minusta kiinnostavia. Ja yksi syy lähteä mukaan oli, että Instagramista on poistettu viime vuonna monen erotiikka-alan työntekijöiden profiileja. Minun mukaan lukien. On hyvä olla vaihtoehto.

Kuvien lisäksi naisen mukaan Libertine Center toimii myös omalla tavallaan seuranhakupalveluna.

– Siellä voi rakentaa itselleen suodattimien avulla seurantalistan. Jos esimerkiksi tykkää transihmisistä tai BDSM:stä, niin voi etsiä samankaltaisia ihmisiä ja hakeutua heidän seuraansa. Meille on tosi tärkeää, että kaikki voivat olla omia itsejään ja tulla palveluun juuri sellaisena kuin ovat. Vaikka olisivat niin sanotusti normista poikkeavia.

Milja itse toimii sivustolla yhteyshenkilönä, jolta voi kysyä kysymyksiä. Yksi heti mieleen nouseva on anonymiteetti.

– Sivustolla on takuu, että keskustelukumppanisi on aito ihminen, eikä robotti. Minkäänlaista pankkitunnuksin tehtävää henkilöllisyydentunnistusta ei ole, mutta käyttäjä ottaa itsestään kuvan paperilapun vieressä, jossa lukee LC.

Libertine Center toimii myös Suomen lisäksi muissa maissa. Sivustolla voi valita kieleksi muun muassa suomen ja viron lisäksi englannin, ranskan sekä italian.

– Käyttäjiä on tällä hetkellä noin 23 000, Milja Bee kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu