Puheenaihe

Poliisi tutkii ampumavälikohtausta rautatieasemalla – yksi henkilö otettu kiinni

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Itä-Uudenmaan poliisi sai lauantaina alkuillasta tehtävän mahdollisista ampuma-aseen laukauksista Vantaalla Martinlaakson asemalla. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että Martinlaakson asemalla oli ollut jonkinlainen usean henkilön välinen tappelu tai häiriötilanne käynnissä, jonka yhteydessä oli myös ammuttu useampia laukauksia.

Ensitietojen perusteella tapahtumaan liittyy useampia henkilöitä, jotka olivat poistuneet tapahtumapaikalta ennen poliisin paikalle saapumista.

Etsintätoimenpiteiden seurauksena poliisi tavoitti seurueen, josta otettiin kiinni vuonna 1993 syntynyt mieshenkilö, jonka epäillään liittyvän ampumiseen.

– Tämänhetkisten tietojen perusteella tapauksen johdosta ei ole tiedossa henkilövahinkoja ja asian tarkempi selvittely on käynnissä esitutkinnassa. Epäillyt rikokset ovat tässä vaiheessa ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen. Esitutkinnassa selvitetään tarkempaa tapahtumienkulkua sekä tekoon liittyviä motiiveja ja teossa käytettyä ampuma-asetta, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen yleisjohtaja komisario Mikko Kiiski.

Poliisi tiedottaa tarvittaessa asiasta lisää tutkinnallisen tarpeen perusteella alkuviikosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu