Vaalit

Keskusta menettämässä ainoan paikkansa Helsingissä – entinen ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen ei näytä hyötyneen Malmin kenttä -asiasta

Ympäristöministerin salkkua näihin vaaleihin asti kantanut Kimmo Tiilikainen (kesk.) ei ole pääsemässä läpi Helsingissä. Hän nousi eduskuntaan ensimmäisen kerran vuonna 2003.

Johanna Erjonsalo

Keskusta on menettämässä ainoan paikkansa Helsingissä, kun Pekka Puska ei ole enää ehdolla, ja väistyneen hallituksen ex-ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen ei ole menossa läpi.

Tällä hetkellä Tiilikaisella on 2071 ääntä, eikä hän ole ainakaan toistaiseksi edes varasijalla.

Julkisuutta Helsingissä Tiilikainen sai hiljattain, kun hän palautti Malmin kentän suojelua koskevan päätlöksen ely-keskukseen, kun suojeluesityksen hylkäyksestä oli tehty valitus.

– Aika sopivasti vaalien alla, kommentoi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otso Kivekäs (vihr.) HU:lle muutama päivä sitten.

Tiilikainen itse kielsi blogissaan, että kyse olisi ollut vaalitempusta. Tiilikaisen mukaan kenttä pitäisi säilyttää lentokäytössä.

Malmin puolustajien äänillä ei kuitenkaan eduskuntapaikkaa näyttäisi tällä hetkellä Tiilikaiselle irtoavan, kun äänistä on laskettu 39,9 prosenttia.

Vaalien tulospalveluun pääset tästä!

Tältä tulos näyttää tällä hetkellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vihreillä ja kokoomuksella tiukka kamppailu pääkaupungissa – Seuraa täältä Helsingin läpimenijät reaaliajassa14.4.2019 20.55
Kansanedustajiksi paljon uusia nimiä Helsingistä – nämä tunnetut poliitikot jäämässä ulos14.4.2019 20.34
Haavisto ja Halla-aho taistelevat äänikuninkuudesta Helsingissä14.4.2019 21.16

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vaalit

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu