Puheenaihe

Oletko aina juonut Jägermaisteria väärin? Tässä lämpötilassa klassikkoviinaa tulisi oikeasti nauttia

Jägermaister lienee tuttu monelle alkoholia maistaneelle suomalaiselle.

Harvempi kuitenkin lienee tietoinen, että "hirvilimua" tulisi oikeaoppisesti nauttia tietyn lämpöisenä. Beverage Partners Finlandin Senior Brand Manager Kalle Sukanen paljastaa, että Jägermeister on parasta suoraan pakastimesta otettuna eli -18 -asteisena.

– Siinä lämpötilassa maut pääsevät oikeuksiinsa ja erityisesti lakritsijuuren aromi korostuu, hän toteaa.

Jägermeister valmistetaan 56 eri yrtistä, joista yleisessä tiedossa on vain noin 20. Juomassa on muun muassa appelsiininkuorta, pomeranssia, tähtianista, inkivääriä, kardemummaa ja lakritsia. Loput ainesosat ovat tarkoin varjeltuja salaisuuksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu