Puheenaihe

HS: Kristina hankkii elantonsa nettiseksillä – näin bisneksessä ajatellaan Skandinavian miehistä

Kuvituskuva. Kuvan nukke ei liity juttuun.

– Minä en aina vain masturboi striimissä vaan saatan pelkästään istua ja piirtää tai kuunnella musiikkia, kuvaa työtään nettikameraseksillä tienaava pietarilainen Kristina Helsingin Sanomille.

Asian arkaluonteisuuden vuoksi vain etunimellään työstään kertova 22-vuotias Kristina esiintyy myös LiveJasmin-nettisivustolla, joka kuuluu Suomen 30 suosituimman verkkosivun joukkoon. LiveJasminissa on yli kaksituhatta henkilöä, jotka esiintyvät nettikameralle maksusta.

Esiintyjille annetaan verkossa myös ohjeita. Union-studio neuvoo muun muassa, miten houkutella katselijoiksi pohjoismaalaisia miehiä.

– Skandinaavimiehet erottuvat hyväntahtoisella asenteellaan ja vieraanvaraisuudellaan. Omalla tavallaan he ovat hyvin flegmaattisia ja tylsiä, rakastavat verkkaista elämänrytmiä. He eivät pyri järjestämään juhlia tai nostamaan meteliä. Skandinaavit arvostavat kovasti naiskauneutta. He pitävät naisista, jotka ovat paitsi viehättäviä myös hyvin hoidettuja.

Kristinan mukaan jäsenet kaipaavat usein vain arkista keskustelukumppania tai lohdutusta. Moni tuntuu yksinäiseltä. Osasta tulee vähän kuin nettiystäviä.

– Mallin pitää olla sellainen, että hänen kanssaan voi puhua, sanoo Kristina Helsingin Sanomille.

Kristina työskentelee kotona, yleensä kolmesta viiteen tuntia päivässä. Lisäksi hän myy videoitaan somessa. Hän ansaitsee kuukaudessa noin 400–950 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seksikauppasivusto Sihteeriopisto suljettiin – Poliisi: "Nousee esiin ihmiskauppatutkimuksissa melkein joka kerta"26.3.2019 14.34

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu