Urheilu

Koituuko tämä Ferrarin kohtaloksi? – F1-mestari kyseenalaistaa Maranellon miehistön strategian

Sebastian Vettel.

MTV:n uutisvideo

Ferrari on huippunopeuden osalta tällä hetkellä lyömätön F-ykkösissä. Alkukautta hallinnut Mercedes on puolestaan täysin omaa luokkaansa tiukoissa mutkissa ja niiden ulostuloissa.

Bakun katurata tarjoilee tulevana viikonvaihteena näitä molempia elementtejä Azerbaidzhanissa. Mutta entä sen jälkeen, Ferrari? Sarjaa niukalla piste-erolla Mercedes-tallikaverinsa Valtteri Bottakseen johtava Lewis Hamilton odottaa Ferrarin olevan kova pala lyötäväksi Bakussa nimenomaan huippunopeuden nojalla.

Hamilton kuitenkin kyseenalaistaa Maranellon miehistön strategian pitkässä juoksussa. Ylivertainen huippunopeus saattaa pahimmassa tapauksessa jopa koitua Ferrarin kohtaloksi, jos kokonaispakettia ei saada balanssiin.

– He (Ferrari) olivat Kiinassa neljä kymmenystä nopeampia pääsuoralla, mutta menettivät aikaa mutkissa. Näin ollen onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan he pitävät tätä strategiaa yllä, Hamilton toteaa Motorsport.Total.com -sivustolla.

Hamilton maalailee tältä osin mustia pilviä Ferrarin ylle.

– Jollain radoilla se (huippunopeus) on mahtava asia, mutta toisaalla taas ei ehkä niinkään, Hamilton viittaa ensisijaisesti Barcelonan ja Monacon suuntaan.
Mercedes on napannut kaksoisvoiton kauden kaikissa kolmessa osakilpailussa Australiassa, Bahrainissa ja Kiinassa.

– Olemme toimineet tiiminä todella hyvin yhdessä ja meidän pitää jatkaa samaan malliin, Bakussa ennakkosuosikin viittaa Bottaksen harteille sovitteleva Hamilton pudottelee pakolliset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Italian media kiehuu Ferrarille – arvostettu lehti vaatii täysmuutosta15.4.2019 14.27
"Pahuus on päästetty irti" – Ferrarille sataa tylyä kritiikkiä15.4.2019 10.14
Ferrari-pomo selitteli pieleen mennyttä päätöstä – "Ymmärrän Charlesin tunteen"14.4.2019 18.44

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu