Puheenaihe

Game of Thronesin kohuttu seksikohtaus: Nyt kommentoi sarjan toinen naisnäyttelijä – ja melko rivosti

Pressikuva

Jos et ole vielä katsonut Game of Thronesin kahdeksannen kauden toista jaksoa, kannattaa lukeminen lopettaa tähän.

Jakson kohutuimmassa kohtauksessa Arya Star harrastaa elämässään ensimmäistä kertaa seksiä ja menettään neitsyytensä seppä Gendryn kanssa. Game of Thronesissa seksikohtauksia vilisee, mutta kyseinen kohtaus on aiheuttanut kohua lähinnä sen takia, että Aryaa näyttelevä Maisie Williams oli sarjan alussa vasta pieni tyttö. Nyt hän on 22-vuotias.

Somessa ihmiset ovat kommentoineet kohtauksen olevan vaivaannuttava, sillä katsojat ovat nähneet Aryan kasvavan aikuiseksi.

– Tämä on kamalaa. Minusta tuntuu kuin olisin hänen isänsä, eräs Twitter-käyttäjä valitteli.

Williams itse on haastatteluissa kertonut olleensa kohtauksesta yllättynyt, mutta ei pitänyt sen tekemistä ihmeellisenä.

Nyt myös eräs toinen sarjan tähdistä avasi sanaisen arkkunsa asiasta. Sarjassa Aryan siskoa Sansaa esittävä Sophie Turner ilakoi "pikkusiskonsa" kohtauksella Instagramin tarinat-osiossa. Videon tallensi eräs Twitter-käyttäjä ja siitä on uutisoinut jo muun muassa kansainvälinen Elle-lehti.

Turnerin kommentit, esitetty viinilasi kädessä, tosin ovat ehkä hieman lapsille sopimattomia.

– Pääsiäisen kunniaksi Game of Thrones halusi ilmeisesti pääsiäispupun hyp-hyp-hyppelevän pesään, Turner totesi karkeasti käännettynä.

Alkuperäinen englanninkielinen video tekee kuitenkin naiselle enemmän oikeutta, joten se kannattaa katsoa alta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yhä useampi reissaa tähtien jalanjäljissä – Game of Thrones on niin hurja hitti, että sen linna kopioitiin Suomeenkin3.4.2019 20.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu