Puheenaihe

Miesporukka saaliistaa Espanjan suosikkikohteessa – IS: Napakympistä tuttu Henni, 30, joutui kohteeksi

Kuvituskuva

Napakympissä Neiti X:nä kilpaillut Henni, 30, joutui ulkomailla järkyttävän tapahtumaketjun kohteeksi, kertoo Ilta-Sanomat.

Nainen oli ohjelmasta voitetulla palkintomatkalla Mallorcalla yhdessä mukaan valitsemansa sinkku-Jannen, 35, sekä toisen Napakympistä tutun pariskunnan kanssa. Nelikon naiset päättivät IS:n mukaan suunnata kahdestaan yökerhoon, jolloin heidän seuraansa lyöttäytyi entuudestaan naisille tuntematon miesporukka.

– Viimeinen muistikuvani on, että hauskaa oli, ja sitten filmi katkeaa melkein kesken lauseen. Ilmeisesti meidän juomiimme laitettiin jotain, Henni kertoo IS:lle.

Naiset lähtivät yhdessä hoipertelemaan pois yökerhosta ja onnistuivat soittamaan Jannen hätiin. Mies löysi naiset kadulta.

– Luulin ensin, että he ovat juoneet liikaa. Kuulosti niin vakavalle, että lähdin katsomaan, että ovatko kunnossa ja selvisi, että heidät oli huumattu, Janne muistelee lehdelle.

Pian selvisi, että naisten kännykät ja rahat olivat kadonneet. Seuraavana päivänä he suuntasivat poliisiasemalle, mutta varkauden selvittelystä ei ole kuulunut poliiseilta mitään, vaikka rikoksesta on aikaa jo kaksi kuukautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu