Puheenaihe

Kortiton huumekuski seilasi kaistalta toiselle Vantaalla – Selitys: "Kaikki oli koiran syytä..."

Vantaalla vaarallisen holtittomasti ajellut, amfetamiinin käytöstä epäilty kuljettaja syytti levottoman ajonsa syyksi kyydissä ollutta koiraa. Kuvan koira ei liity tapaukseen. 

Anton Soinne / Arkisto

Sivulliset tienkäyttäjät ilmoittivat hätäkeskukseen henkilöautosta, jonka kuljettaja oli sunnuntai-iltana aiheuttanut useita vaaratilanteita. 

Auto oli muun muassa seilannut voimakkaasti Kehä III:lla kaistoilla, koukannut pientareen kautta, ollut vähällä aiheuttaa peräänajon ja meinannut törmätä kaiteeseen.

Poliisipartio tavoitti auton kuljettajan ehdittyä nousta ulos autosta. Miehelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla.

Hän oli kuitenkin silmin havaittavan tokkurainen ja hänelle tehtiin myös huumepikatesti. Sen tulos oli positiivinen amfetamiinille.

Mies selitti itse poliisille, että hänen koiransa olisi käyttänyt levottomasti autossa ja vaikuttanut hänen ajosuoritukseensa. 

Autoa kuljettanutta vuonna 1980 syntynyttä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu