Puheenaihe

Kaksi miestä raiskasi ja pahoinpiteli naisen raa'asti Pohjois-Helsingissä – Poliisi: Harvinaisen törkeä tapaus

Poliisi epäilee kahta noin 30-vuotiasta miestä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta. Tutkittavat rikokset tapahtuivat sunnuntaina 5. toukokuuta aamuyöllä yksityisasunnossa Pohjois-Helsingissä.


– Uhri kertoi ensin paikalle saapuneelle poliisipartiolle, että oli viettänyt aikaansa asunnolla, kunnes yhtäkkiä kaksi paikalla ollutta henkilöä oli alkanut pahoinpidellä häntä. Pahoinpitely oli ollut pitkäkestoista ja erittäin kivuliasta, ja sitä oli tehostettu käyttämällä erilaisia asunnosta löytyneitä ja muualta tuotuja välineitä. Uhria oli lisäksi käytetty seksuaalisesti hyväksi harvinaisen törkeällä tavalla, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Uhri ja epäillyt tiettävästi ainakin tiesivät toisensa ennalta. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut kaksi epäiltyä. Vangitsemisen perusteina ovat törkeä vapaudenriisto, törkeä pahoinpitely ja törkeä raiskaus. 

Poliisi kaipaa edelleen tietoja ja havaintoja tapauksen tutkintaan liittyen. Väkivaltarikostoiminto pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu