Puheenaihe

Oliko puistolalaisten ilo Postin siirrosta takaisin Helsinkiin ennenaikainen? – Posti: "Teemme myöhemmin päätökset jatkosta"

Vantaalainen Anu Laine käy viikoittain Tikkurilan postissa, jonka kohtalo on avoinna. Posti ilmoitti aiemmin, että se tulee sulkemaan useita omia myymälöitään Suomessa.

Marika Lumme

Puistolan asukkaat riemuitsivat torstaina, että Puistolan postipalvelut siirtyisivät Vantaan Tikkurilasta takaisin Helsinkiin.

Puistolan Posti lopetettiin ja palvelut siirrettiin naapurikaupungin puolelle viime vuoden keväällä.

Asukasyhdistys Puistola-Seura jakoi tiistaina Facebookissa Postilta saamansa vastauksen, jonka mukaan postinumeroalueiden 00750 ja 00760 postipalvelut siirtyisivät Tikkurilasta Malmin Citymarketin Postin palvelupisteeseen.

Vastauksen taustalla on Puistolan Omakotiyhdistyksen ja Puistola-Seuran tekemä asukaskysely, jossa valtaosa kannatti postipalveluiden siirtämistä Malmille ja vain ani harva halusi pitää ne Tikkurilassa.

Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen ei kuitenkaan vahvista, että valmista suunnitelmaa vielä olisi.

– Olemme saaneet Puistola-Seura ry:n ja Puistolan Omakotiyhdistys ry:n jäsenilleen tekemän kyselyn tulokset. Käsittelemme kyselyn tulosta suunnittelupalaverissa ja teemme myöhemmin päätökset jatkosta, Niukkanen sanoo.

Puistolassa on myös aprikoitu, että postipalveluiden siirtyminen liittyisi Tikkurilan Postin oman myymälän lopettamiseen.

– Ei ole tehty mitään päätöksiä. Postin omia myymälöitä koskeva yt-neuvottelu päättyy kesäkuun alussa, Niukkanen tyytyy sanomaan.

Lue myös: Pääpostista ainoa postin myymälä koko Helsingissä? – HU vieraili lakkautusuhan alla olevassa Hakaniemen postissa: "Jos tämä lopetetaan, minne sitä sitten menee"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Postilta taas kova yt-ilmoitus – jopa 120 voi saada potkut15.4.2019 10.52
Näin Posti selittää seutulipun vaativaa palveluiden siirtoa naapurikaupunkiin: "Muu ei ollut mahdollista"11.5.2018 12.40
Postilta erikoinen ratkaisu: helsinkiläislähiön postipalvelut siirretään Vantaalle9.5.2018 12.23
Pääpostista ainoa postin myymälä koko Helsingissä? – HU vieraili lakkautusuhan alla olevassa Hakaniemen postissa: "Jos tämä lopetetaan, minne sitä sitten menee"19.4.2019 08.40
Posti alkaa ensi kuusta periä lisähintaa siitä, että kirje on perillä 2 päivässä – Muuten se jaetaan 4 työpäivän kuluessa1.2.2019 15.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu