Puheenaihe

Alakoululaisten suorat seksi- ja alastonviestit kuohuttavat – koulupomo TS:lle: Osa samaa ilmiötä kuin Oulussa

Kaarinalaisessa koulussa leviää huolestuttava ilmiö: ala-asteikäiset oppilaat lähettelevät toisilleen alastonkuvia ja etsivät itselleen seksiseuraa. Kuva ei liity tapaukseen. 

Päivi Tuovinen / Arkisto

Turun kyljessä sijaitsevassa kaarinalaisessa koulussa leviää huolestuttava ilmiö. Koulun rehtorin mukaan 6- ja 7-luokkalaiset oppilaat lähettävät toisilleen alastonkuvia ja videoklippejä, joiden tarkoituksena on löytää sopiva henkilö, jonka kanssa voi harjoitella seksiä ja yhdyntää. 

Harjoittelu on lasten mukaan tarpeellista, jotta olisi valmis sitten kun löytää sen oikean kumppanin. 

Kuvia on lähetetty jopa omista sukuelimistä. Oppilaiden puheiden mukaan seksiä harrastettaessa ei yleensä käytetä kondomia, koska se pilaa nautinnon. Ongelmasta kertoi Turun Sanomat.

Kuvia on lähetetty nuorten kesken, mutta myös Instagramissa omalla nimellä ja kasvoilla. Koulu on tehnyt turkulaisten nuorten ylläpitämästä Instagram-tilistä tutkintapyynnön poliisille.

Turun sivistystoimialajohtaja Timo Jalonen pitää Kaarinassa ja Turussa ilmi tulleita koululaisten seksiviestejä jo vuosia jatkuneena ilmiönä.

– Tämä ei ole uusi asia. Se liittyy groomingiin eli siihen samaan ilmiöön, josta nyt on Oulussa jo tullut tuomioita, Jalonen kertoo Turun Sanomissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu