Puheenaihe

Temptation Islandista tutut Aki ja -Rita rakentavat melkoista luksusparatiisia – "Kyllä siinä altaassa polskimaan mahtuu"

Aki ja Rita

Toni Tervo

Aikoinaan Temptation Islandista julkisuuteen nousseet Aki Manner ja Rita Niemi-Manninen ovat tällä hetkellä jännittävissä tunnelmissa.

Pariskunta saa näillä näkymin ensi kuussa odotetun tulokkaan, sillä uusi vauva on määrä saapua maailmaan kesäkuun loppupuolella.

– Olen odottanut tätä niin paljon. Vaikka tuntuu yhä jotenkin tosi kaukaiselta ajatukselta, että meitä on tässä kohta kolme, Rita huokaa Yvette x Martina -malliston lanseeraustilaisuudessa.

– Tässä on maailmaa reissattu ympäri vuosien ajan ja hulluteltu. Nyt on sellainen olo, että on vain aikaa. Ja mikä parempi antaa lapselle kuin aika. Samalla voi sitten kertoa tarinoita omilta reissuiltaan, Aki fiilistelee.

Niemi-Manninen uskoo olevansa nyt valmis äitiyteen.

– Parikymppisenä ajatusmaailmani oli aika erilainen. Se oli minä sitä ja minä tätä. Ei se puhe elämänkokemuksesta ole mitään lööperiä. Tänä päivänä olen sinut itseni kanssa ja tukevasti omilla jaloillani seisova nainen.

– Synnytys tehdään ihan normaalisti sairaalassa ilman mitään kikkailua. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Pariskunnalla on lapsen lisäksi myös toinen projekti. He remontoivat parhaillaan Porin kotiaan uuteen uskoon.

– Sinne tulee nyt muun muassa iso katettu ja lasitettu terassi. Se on vähän Akin projekti, Rita hymyilee.

– Olen säästänyt tekemällä kaiken alusta asti itse. Kyllä siinä on saanut painaakin. Tässä on 8 viikkoa tehty 12-15 tuntisia työpäivä.

Terassin lisäksi tulevan luksuskodin kruunaa pihalle tuleva 9 kertaa neljä metriä oleva uima-allas.

– Kyllä siinä altaassa polskimaan mahtuu, Aki virnistää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu