Kalliossa jonotetaan yöllä intiimihierontaan

Lukijan Helsingin Uutisille reilu vuosi sitten tekemän laskelman mukaan Kalliossa olisi 38 hierontapaikkaa, jotka mainostavat thai-, aasialais- tai itämaista hierontaa.

Terhi Marttinen

Pään ja niskan hierontaa lauantai-iltana kello 23? Vaasankadulla sijaitseva thaihieromalaitos lupaa 10 minuuttia hierontaa 10 eurolla.

Sisältäpäin paikka on viihtyisä, jopa tyylikäs. Kaikkialla on hohtavan puhdasta. Siitä, mitä täällä ehkä myydään, kertovat vain hyllyn pitkät talouspaperirullarivistöt.

Sovimme puolen tunnin hieronnasta. Maksun, 30 euroa, hieroja haluaa etukäteen. Hän on noin 40-vuotias hoikka aasialaisnainen.

Asetun vatsalleni. Hieronta on alusta alkaen ponnetonta ja huolimatonta. Mitään oppikirjojen mukaista thaihierontaa tämä ei ole. Epäkäslihaksestani löytyy sentään yksi kipeä kohta. Hierojan kynnet ovat liian pitkät. Sattuu.

– Sitten ympäri, hän ilmoittaa napakasti, kun aikaa on kulunut reilu vartti.

Hän levittää jalkojani ja asettautuu niiden väliin, kaataa summamutikassa rasvaa ja alkaa hipelöidä sääriäni ja sitten reisiäni.

– Haluatko intiimihierontaa? Otan pois kaikki vaatteeni, nainen ehdottaa.

–Paljonko maksaa? yritän esittää innostunutta.

– 50 euroa.

Koemielessä yritän tinkiä. Ei onnistu.

Tunnelma jäätyy, hieronta muuttuu entistä huonommaksi. Hieroja tuhahtaa ja siirtyy takaisin niskani ja pääni pariin. Kynnet riipivät ilkeästi.

Ulos astuessani seuraava potilas astuu sisään, tai pikemmin horjahtaa.

Vähän matkan päässä, samalla kadulla on yöaikaan auki toinenkin thaihieronta. Ja myös kolmas ja neljäs.

Erään hieromalaitoksen ovella on jonoa: noin 18-vuotiaita humalaisia nuoria miehiä, jotka naureskellen odottavat sisällä hoidossa olevaa kaveriaan. Kello on 23.30.

Lopulta pääsen sisään, 30–40-vuotias aasialaisnainen toivottaa ystävällisesti tervetulleeksi ja kysyy, mitä haluan. Maksan 30 euroa puolen tunnin klassisesta kokovartalohieronnasta. Thaihierontaa täällä ei näytä olevan edes tarjolla.

– Rentoudu, hieroja kehottaa lorauttaessaan öljyä niskaani.

Kaiuttimista alkaa soljua vedenlorinalta kuulostavaa musiikkia. Tämä hierojahan osaa ihan oikeasti hieroa! Ammattitaitoisin ottein hän siirtyy selässäni alaspäin, ja kehottaa lopulta kääntymään ympäri.

–Haluatko intiimihierontaa? hän tiedustelee hymyillen.

–En, tyrmään.

Nainen ei peittele yllätystään. Hän miettii, mitä tehdä. Lopulta hän tuhahtaa, ja poistuu huoneesta.

Ovella lähtiessäni hän kuitenkin toivottaa hyvää yötä. Ehkä hän piristyi huomatessaan, että oven taakse on taas kerääntynyt jono – horjuva sellainen.

Harjun ja Kallion kymmenistä thaihieromalaitoksista yöaikaan on auki 6–8. Vaasankadun lisäksi niitä on ainakin Fleminginkadulla. Osa on viikonloppuiltana auki vielä ainakin puoliltaöin. Asiakkaita näyttää riittävän.

Hieromalaitosten eteen kokoontuu mölyäviä miesporukoita, mutta on niitä viikonloppuyönä baarienkin edustoilla.

Fleminginkadulla hierojanainen kurkistaa salonkinsa ovesta ulos puoliltaöin kuin asiakkaita etsien. Markkinointiin hänen ei tarvitse ryhtyä, sillä yölliselle hieronnalle on menekkiä muutenkin.

Moni thaihieroja paiskii pitkää päivää. Työpäivä alkaa aamulla ja jatkuu pikkutunneille saakka.

Kommentit

No ei todellakaan vähennä vaan lisää häiriökäyttäytymistä ym. Pois noi "hierojat" (huorat) Kalliosta ja mielellään koko Suomesta!

Stadin Friidu

Mitä vikaa on intiimihieronnassa???? Oman kokemukseni mukaan se virkistää, tervehdyttää itsetuntoa (femakkojen kolhimana) ja vahvistaa käsitystä, että minullakin on invalidina oikeus onneen. Olen pyörätuolimies ja ainoa mahdollisuuteni on käydä ihanan ja lempeän thaihierojattaren suloisessa vastaanotossa.

Sankari siis itsekin!

oletteko olleet maailmalla ollenkaan vai suomenlinnankäviöitä.munakello soimaan vartinvälein ja 50e veks ota tai jätä jos ei tule painu mäkeen tai uus 50e niin kauan kuin sinulla on rahaa tai munat on tyhjät.sen jälkeen lähdet herrasmiesmäisesti pois ja toivotat hyvät jatkot ,niin että sillai sano entinen erkki.

aulango

Mikä ihme siinä on, ettei suomalaisilla saisi olla mitään iloja??? Onko niin perk-leen väärin, kun köyhälläkin on joskus varaa, jopa kotimaassa, pitää hauskaa??? Olisiko varattava ilonpito vain korkeimman statuksen poliitikoille ja herroille, joiden ei tarvitse katutasolle laskeutua?=?=?

Vaaleissa tavataan!