Urheilu

Uutta tietoa Patrik Laineen neuvotteluista – tällaista miljoonapalkkaa NHL-tähti havittelee!

Patrik Laine

Pekka Ruissalo

Jääkiekon NHL–seura Winnipeg Jetsin ja suomalaishyökkääjä Patrik Laineen sopimusneuvottelut ovat puhuttaneet viime aikoina. Nyt neuvotteluista on saatu uutta tietoa. Jääkiekkotoimittaja David Pagnotta kertoi jo aiemmin, että Laine olisi jopa valmis lähtemään Jetsistä, mutta tuoreet tiedot kertovat, ettei Pagnottan puheet välttämättä pidä paikkaansa.

The Winnipeg Sunin toimittaja Ken Wiebe on nyt kertonut, etteivät osapuolet ole niin kaukana toisistaan, kun on annettu ymmärtää joissakin arvioissa.

Wieben mukaan Jets on valmis tarjoamaan Laineelle 8–9 miljoonan vuosipalkkaa ja pitkää sopimusta. Laine on puolestaan toivonut 10 miljoonan vuosipalkkaa, mutta suomalainenkin on valmis pitkään sopimukseen.

Laine on rajoitettu vapaa agentti, joten mikä tahansa seura voi heittää hänelle sopimustarjouksen, johon Jets joutuisi sitten vastaamaan. Wieben mukaan näyttää epätodennäköiseltä, että mikään seura pystyisi antamaan Laineelle sellaista tarjousta, mihin Jets ei pystyisi vastaamaan.

Wiebe kertoi myös, että Jets etsii Laineelle sopivaa sentteriä. Tuo urakka ei ole kuitenkaan helppo, sillä Jets joutuu tekemään tänä kesänä paljon sopimustarjouksia vapaille agenteille, mihin palaa suurin osa seuran palkkakatosta.

Ville Hirvonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu