Makumaailma

Helsingin hittipaikka saa oman "olutpuutarhan" - "Tarkoituksemme on tehdä vihreä, viihtyisä kohtaamispaikka keskelle Helsinkiä"

Konepajan terassi on koristettu runsain kukka- ja puuistutuksin.

Aapo Siippainen

Vallilan Konepaja aukaisee huomenna uudistetun terassinsa, niin sanotun biergartenin eli olutpuutarhan.Terassilla on panostettu erityisesti oluiden laatuun, ja niitä on luvassa runsas valikoima eri maista.

­­– Meillä on tarjolla myös omia, käsintehtyjä oluita. Tarjolla on siis vähän erilaisia oluita kuin ihan jokaisessa baarissa, kertoo myös Helsinki Beer Festivalin festivaalijohtajana toiminut Markku Korhonen.

Ympäristö on saanut koristuksekseen lukuisia kukka- ja puuistutuksia, joita oluenystävä voi ihailla terassilla istuessaan.

– Tarkoituksemme on tehdä vihreä, viihtyisä kohtaamispaikka keskelle Helsinkiä, Korhonen toteaa.

Terassille on noussut myös lava, jolta tullaan kuulemaan musisointia jokatoinen viikko. Musiikkityylejä terassilla kuullaan laidasta laitaan.

– Painotus tulee varmastikin silti olemaan rock'n'rollissa, sillä minulla on parhaat suhteet sinne puolelle, Korhonen selittää.

Myöskään nälkäiseksi olutpuutarhaan pistäytyjä ei tule jäämään, sillä yhteyteen on tulossa myös food truck, josta voi ostaa katuruokaa.

Terassi on tarkoitus avata heti, kun viimeiset valmistelut on tehty. Varsinaiset avajaiset järjestetään puolentoista viikon kuluttua. Terassille kuitenkin pääsee jo huomenna kello yhdestätoista alkaen.

Juttua muokattu 6.6.2019 klo 9.40: Sitaattiin lisätty kohtaamispaikka.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

VR myi viimeisetkin rippeet Vallilan konepajalta – tällainen hotelli suojeltuihin rakennuksiin tulee13.2.2019 13.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu