Puheenaihe

Sara Chafak "seksiä tihkuvassa roolissa" uudella musiikkivideolla – ex-missillä melkoinen tykki käsissä

Kim Herold julkaisi tänään perjantaina uuden musiikkivideon. Dancing Till I Die -kappale on julkaistu jo Italiassa ja myöhemmin kesällä on luvassa myös Englannin julkaisu.

Videossa nähdään useita julkisuuden henkilöitä, joita enemmän tai vähemmän yhdistää yhteys kappaleen nimessäkin esiintyvään teemaan eli tanssiin. Videossa nähdään muun muassa Tanssii Tähtien kanssa -esiintyjät Ansku Bergström, Katri Mäkinen ja Janne Talasmaa, suosittu Hunks-tanssija Jucci Hellström, näyttelijä Pelle Heikkilä sekä vuoden 2012 Miss Suomi ja näyttelijä Sara Chafak, joka esittää videon "seksiä tihkuvaa pääpahista." 

– Videon pankkiryöstö teema viittaa kappaleen eroamisen teemaan, mutta siihen liittyy kuitenkin tanssimisen vapauttava ulottuvuus. Videon toteutuksen kannalta oli tärkeää, että saimme mukaan Suomen huipputanssijoita. Kyseessä on kesäinen kappale ja toisaalta olen varsin positiivinen luonteeltani, joten halusimme tuoda myös niitä fiiliksiä videoon huumorin avulla. Videota oli hauska tehdä näin uskomattoman lahjakkaan tiimin kanssa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen, kertoo Kim Herold.

Videon on ohjannut musiikkivideokonkari Kusti Manninen, joka ohjasi myös Heroldin ensimmäisen musiikkivideon yli 15 vuotta sitten.

– Tutustuin Kimiin ensimmäistä kertaa joskus yhdeksänkymmentä luvun lopulla ystäväni kotibileissä ja erinäisten sattumien seurauksena Kim päätyi tekemään musiikkia veljeni Jaakko Mannisen kanssa. Ohjasin myös Kimin Humane-bändille ensimmäisen musiikkivideon jo vuonna 2004 ja sen jälkeen useita videoita sekä Humane bändille että Kimin sooloprojektille. Asuin tässä välissä ulkomailla ja yhteistyössä oli tauko, mutta tämän videon osalta homma toimi heti kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Kuvauksissa riitti naurua ja hauskoja hetkiä, vaikka pakko myöntää että oli hiukan kuumottavaa marssia Helsingin keskustassa kuvauspaikkana toimineeseen Nordean Pankkimuseoon rekvisiitta-aseiden piiput kassista pilkistäen, nauraa Manninen.

Kappaleen remix-version on tuottanut Unterberg nimellä toimiva DJ Ramon Soivio, joka niin ikään nähdään videolla. Dancing Till I Die -kappale on kuunneltavissa musiikin suoratoistopalveluissa ja video julkaistiin Youtubessa perjantaina 14. kesäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu