Urheilu

Murtaako Lapin noita lahtelaisten kotitaian? RoPS yrittää sitä, mikä meni HJK:ltakin pieleen

FC Lahti ja Rovaniemen Palloseura päättävät tänään jalkapallon Veikkausliigan maaottelutauon. Pisteitä janoavat joukkueet iskevät yhteen Lahden hiihtostadionilla, joka on merkinnyt kotijoukkueelle tällä kaudella voittamatonta linnaketta. FC Lahden kotisaldo on edelleen tappioton ja siitä joukkue haluaa pitää kiinni kynsin hampain.

Lahden kovan kotitaian on saanut alkukaudella kokea muun muassa HJK, joka palasi Helsinkiin ruman vierastappion siivittämänä 20. toukokuuta.

– Pyrimme jatkamaan siitä, mihin kotiotteluissa olemme jääneet. Uskon, että lahtelaisyleisö voi yhtyä siihen, että kotiottelumme ovat olleet viihdyttäviä ja maalirikkaita, lahtelaisten päävalmentaja Sami Ristilä toteaa seuransa sivuilla.

FC Lahdella on koossa kymmenestä ottelusta 14 pistettä. Yhden ottelun enemmän pelanneen RoPS:n saldo näyttää 11 pistettä.

– Olemme viime aikoina saaneet käännettyä tasaisia pelejä voitoiksi ja oppineet voittamaan. On myös hyvä, että vastuu on jakautunut laajalle rintamalle. Tietysti lähdemme voittamaan ottelua ja kolme pistettä on meidän ainoa tavoitteemme. Haluamme pitää oman päämme puhtaana ja teemme vähintään yhden maalin, Ristilä lupailee.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu