Puheenaihe

Tallink laskee lähes 700 tuotteen hintaa – Syynä Viron alkoholiverotuksen muutos

Tallink-konserni laskee ensi maanantaista alkaen Suomen ja Viron välillä kulkevien laivojensa myymälöissä lähes 700 tuotteen hintaa. Hintojen alennus johtuu Viron hallituksen päätöksestä laskea alkoholin valmisteveroa 25 prosentilla heinäkuun alusta alkaen.

– Lupasimme omalta osaltamme reagoida välittömästi, kun keväällä keskustelut alkoholin valmisteveron alentamisesta Virossa alkoivat, sanoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

 

Hintojen alennus koskee lähes 700 tuotetta Helsinki-Tallinna-reitin Megastarilla, Starilla, Silja Europalla ja Sea Windilla päivän ensimmäisestä lähdöstä alkaen.

– Uskomme, että alkoholin valmisteveron alentaminen on oikea päätös, koska se innostaa matkustajia ostamaan Virosta edullisia tuotteita. Siksi myös Tallink halusi välittömästi alentaa hintoja Helsinki-Tallinna-reitin laivoillaan. Korostan, että edullinen alkoholi ei kuitenkaan ole ainoa syy lähteä matkalle Viroon; täällä on upeita paikkoja ja elämyksiä koettavaksi ja Tallink jatkaa edelleen tämän hienon kohteen markkinointia, Nõgene lisää.

 

Suomessa hallitus päätti hiljattain kiristää alkoholiverotusta 30 miljoonalla eurolla. Kiristys koskee kaikkia juomatyyppejä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyt tuli ennuste Virosta: Suomalaisten ostokset "kasvavat eksponentiaalisesti" – alkoholivero alenee 1.7.14.6.2019 19.00
Panimoliitossa heräsi pelko: Nostavatko SDP ja keskusta taas alkoholiveroa? – "Suomessa olutvero on EU:n korkein10.5.2019 09.22
Alkoholivero nousee, yksityisautoilu muuttuu halvemmaksi ja kansaa tuupitaan osakesäästämään – tällainen on vuoden 2019 budjetti29.8.2018 17.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu