Urheilu

Kimi Räikkönen paljastaa, miksi tulevan viikonlopun F1-rata on yksi hänen suurimmista suosikeistaan

F1–sarja jatkuu tulevana viikonvaihteena Silverstonen radalla Englannissa. Legendaarinen brittirata lukeutuu Kimi Räikkösen suosikkien joukkoon.

– Silverstone on aina hyvä paikka palata. Se on vanhan koulukunnan rata ja sitä on varsin hauska ajaa varsinkin nopeissa mutkissa, 39–vuotias Räikkönen toteaa Alfa Romeo–tiimin tiedotteessa.

Tiimi esiintyi edukseen viimeksi ajetussa Itävallan kisassa, jossa Räikkönen ja Antonio Giovanazzi lunastivat sijoitukset kympin sakista. Alfaan tuotiin päivityksiä helteiseen Itävaltaan ja yhä isompi paketti on tältä osin luvassa sumuiseen saarivaltakuntaan.
– Olemme osoittaneet tiiminä parannusta parissa viimeisessä kilpailussa ja uskon, että Britannia on taas toinen hyvä paikka, jossa voimme menestyä.

Tallipäällikkö Frederic Vasseur on asettanut Alfa Romeon tavoitteeksi keskiryhmän kärkisijan ja McLarenin tavoittamisen.
– Kuten aina, meidän pitää tehdä täydellistä työtä, koska marginaalit ovat hyvin pieniä tiimien välillä. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että pystymme saavuttamaan hyvän tuloksen, Räikkönen ennakoi.
.
– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Alfa Romeo on ladannut piippunsa Kimi Räikköstä varten – "Kaikki puskevat h*lvetin kovaa"8.7.2019 08.58

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu