Puheenaihe

Poliisi otti kiinni Vierumäen raiskauksesta epäillyn henkilön – noin 20-vuotias mies pyysi läheisensä ilmiantamaan hänet poliisille

Jussi Vehkasalo / Arkisto

Vierumäen raiskauksesta epäilty henkilö on otettu kiinni, kertoo Hämeen poliisi.

Hämeen poliisi tiedotti eilen tiistaina Vierumäellä Suomen Urheiluopiston alueella sunnuntaina 7. heinäkuuta tapahtuneesta raiskauksesta. Tiedotteessa poliisi pyysi vihjeitä sekä ilmoittautumisia aamuyöllä kello kolmen jälkeen liikkeellä olleilta miehiltä.

Poliisi on edistynyt tapauksen selvittämisessä ja ottanut epäillyn tekijän kiinni tänään aamulla hänen kotonaan Päijät-Hämeessä. Epäiltynä on noin 20-vuotias mies. Hän ei ole poliisin entuudestaan tuntema.

Tapahtuneesta uutisoitiin laajasti monessa eri mediassa, ja epäilty oli nähnyt nämä uutiset. Uutisoinnin jälkeen hän halusi ilmoittautua poliisille, mutta ei kyennyt itse tekemään puhelinsoittoa. Epäilty kertoi tapahtuneesta eräälle läheiselleen, joka soitti pyynnöstä poliisille.

Poliisi pyysi eilen kaikkia alueella kyseisenä aikana liikkuneita miehiä ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse tapauksen selvittämiseksi.

Poliisi kiittää nyt saamistaan runsaista vihjeistä sekä ilmoittautumisista.
– Laaja mediajulkisuus oli tapauksessa keskeisessä asemassa epäillyn rikoksen pikaisessa selviämisessä. Tapaus on erittäin poikkeuksellinen, koska epäillyn läheinen teki epäillyn pyynnöstä ilmiannon poliisille, poliisista kerrotaan.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja tapauksesta. Ne pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 0295 437444.

Poliisi jatkaa asian tutkimista raiskauksena ja aloittelee epäillyn sekä todistajien kuulusteluja.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu