Puheenaihe

Kuva: Tältä näytti 19-vuotias Sanni ennen supertähteyttä – laulajan heitto vanhassa haastattelussa enteili jo tulevaa suursuosiota

Toni Tervo

Sanni on tällä hetkellä monella mittarilla maamme suosituimpia artisteja.

Naisen kappaleet ovat jatkuvasti Spotifyn listoilla kärjessä ja hänet on nostettu Suomessa jopa palvelun kuunnelluimmaksi naisartistiksi. Tähti on myös totuttuun tapaan nähty tänä kesänä lähes jokaisen ison festarin lavalla.

Vuonna 2012 tilanne oli kuitenkin vielä toinen. Tuolloin 19-vuotias Sanni tunnettiin vielä lähinnä Sanni Kurkisuona, joka tähditti uransa ensimmäistä elokuvaa, Kauko Röyhkän kirjaan pohjautuvaa Miss Farkku Suomea.

Jo tuolloin nainen kuitenkin osasi ehkä ennustaa menestyksensä. Helsingin Uutisten tuolloin tekemässä haastattelussa Sanni kertoi jo keskittyvänsä enemmän musiikkiin näyttelemisen sijaan.

– Kirjoitan paljon biisejä. Sitä olen tehnyt lapsesta saakka. Menen nyt näiden musahommien kanssa päivä kerrallaan. Uskon kuitenkin, että täältä vielä tullaan.

Ennustuksen voi sanoa käyneen toteen, vaikka tuskin Sanni ehkä tuolloin uskalsi itsekään täysin haaveilla näin suuresta suosiosta. Haastattelussa hän kuitenkin jo tuolloin vakuutti, että menestys ei tule nousemaan päähän.

– Naamanikin on Miss Farkku Suomi -kirjan uuden painoksen kannessa! Totta kai tämä on uusi tilanne minulle. En kuitenkaan tee tätä julkisuushakuisesti. Minusta ei tule diivaa, Kurkisuo hymyili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu