Puheenaihe

Ed Sheeran innostui suomalaisen Tommin upeasta lahjasta – Kuva: supertähti lupasi viedä taideteoksen kotiinsa

Ed Sheeran lahjakitaran kanssa.

Sanna Rulamo

Tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä konsertoiva Ed Sheeran on nyt todistettavasti saanut Suomen matkastaan ainakin yhden konkreettisen todisteen.

Maailmantähdelle lahjoitettiin tiistain konsertin yhteydessä taiteilija Tommi Salmelaisen maalaama kitara. Teoksessa Salmelainen oli maalannut kitaran omalla tyylillään erilaisia materiaaleja käyttäen.

– Warner Music Finland otti pari kuukautta sitten minuun yhteyttä ja kysyi kiinnostustani tällaiseen projektiin. Itse työprosessissa meni lopulta vain muutama päivä, Salmelainen taustoittaa teostaan.

Hän ei itse päässyt olemaan mukana kitaran luovutustilaisuudessa, mutta sai kuulla artistin olleen lahjasta otettu.

– Hän oli kuulemani mukaan suhtautunut siihen kuten asiallinen artisti yleensä suhtautuu saamaansa lahjaan. Minulle välitettiin tietoa, että hän olisi todennut kitaran olevan jatkossa "one of my house guitars" (yksi kotona säilytettävistä kitaroista).

– Sellaisen neuvon tosin olisin miehelle halunnut antaa, että älä soita kitaraa ilman paitaa. Yksi käyttämistäni materiaaleista on akryylimaaliin sotkettu hiekka, joten siinä voi vatsa naarmuuntua, taiteilja naurahtaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

KL: Ed Sheeran tienaa Helsingissä mojovan rahasumman – odotetaan pian lyövän U2:n vanhan ennätyksen23.7.2019 15.07
Ed Sheeranin konserttialueelle ei tule yhtään kaljahanaa – megatähdellä myös erikoinen toive, jolla haluaa arvostaa fanejaan18.7.2019 06.10
HSL-sovellus tilttasi, kun jättiyleisö lähti kotiin Ed Sheeranin konsertista – Toimittamatta jääneet liput hyvitetään24.7.2019 12.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu