Puheenaihe

Flow tarjoaa taas spektaakkelin: musiikkia, ruokaa, kansainvälistä klubimeininkiä ja perhepäivä

Flow satsaa festivaaliympäristöön valaistuksin ja somistuksin.

Jussi Hellsten

Flow Festival täyttää jälleen Helsingin Suvilahden 9.–11. elokuuta. Flow on kasvanut klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan merkittävimmistä festivaaleista.

Tapahtuma järjestetään Suvilahden historiallisella voimala-alueella, joka on herätetty henkiin huolellisella valosuunnittelulla ja somistuksella.

 

Yhteensä festivaalilla esiintyy lähes 150 artistia. Pääesiintyjistä mainittakoon kulttiyhtye The Cure, australialainen Tame Impala, brittiläinen NAO, ruotsalainen Robyn ja amerikkalainen Father John Misty. Suomalaisista kärkikaartia edustaa Ville Valo & Agents.

Flow’n punaisen bilekeskuksen Red Gardenin valtaa joukko rajoja rikkovia esiintyjiä queer- ja drag-kulttuureista sukupuolettomuuteen, hardcoresta ja undergroundista muotihedonismiin.

 

Perheille festivaali tarjoaa yhteisen elämyksen sunnuntaina, jolloin ohjelmassa on Skidit Mega Disko, Oopperan ja Baletin pop-up-kirpputori, joogaa, skeittiopetusta ja graffitityöpaja.

Taideohjelma laajenee ensimmäistä kertaa festivaalialueen ulkopuolelle Kansallisoopperaan. Nykytanssi, elektroninen musiikki ja audiovisuaalinen taide valtaavat Alminsalin jo festivaalin alla 7. ja 8. elokuuta.

 

Flow tunnetaan myös huolellisesti kuratoidusta ravintolatarjonnastaan. Lisätiedot täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Werneri, 26, tilasi Lontoosta 400 kiloa vintage-aarteita – näistä putiikeista Flow'n yleisö rohmuaa festarivaatteita7.8.2019 20.40
Flow Festival ja Weekend Festival vaikuttavat liikkumiseen Suvilahden alueella – katso tästä vaihtoehtoiset kulkureitit19.7.2019 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu