Puheenaihe

Angry Birdseille kyytiä! – Leikkikenttävalmistaja vaihtoi muumeihin

Muumitalon piha on ensimmäinen Lappsetin muumiteemaisen leikkivälinesarjan tuotekokonaisuus.

Lappset Group Oy/MyDesign -palvelu

Leikkipaikkavälinevalmistaja Lappset Group julkistaa Suomessa ja Ruotsissa Moomin Play by Lappset -tuotesarjan. Aiemmin Lappset on rakentanut Angry Birds-puistoja yhteistyössä Rovion kanssa muun muassa Rovaniemelle. Sopimus Rovion kanssa päättyi vuosi sitten.

Uuden Muumitalon piha -kokonaisuuden keskiössä on seitsemän metrin korkeuteen kohoava Muumitalo. Talon lisäksi kokonaisuus sisältää Muumimamman puutarhan, puron ylitse kaartuvan sillan, tasapainoilutasoja ja riippumaton. Leikkikokemusta elävöittää kokonaisuuteen suunniteltu turva-alusta tekonurmineen.

– Yhteistyö Muumi-brändin kanssa käynnistyi alkuvuodesta tehdyn sopimuksen myötä. Yhteistyömme vahvistaa suomalaisen kulttuurin ja muotoilun asemaa kansainvälisillä markkinoilla. Uusi leikkivälinemallisto laajentaa teemoitettujen leikkikenttien tarjontaa. Muumiteemaisen leikkivälinesarjan lisäksi meillä on mahdollisuus suunnitella ja tuottaa muumiteemaisia aktiviteettipuistoja valituille markkinoille, toimitusjohtaja Tero Ylinenpää sanoo.

Muumiteemainen mallisto on suunniteltu päiväkoti- ja ala-asteikäisille lapsia. Se sisältää eri hahmoille suunniteltuja alueita ja yksittäisiä Muumien teemaan sopivia leikkipaikkavälineitä. Tuotekokoelma on suunniteltu yhteistyössä Muumi-tavaramerkkiä hallinnoivan Moomin Characters Oy:n kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu