Urheilu

Vettel ruoskii itseään Ferrarin kammokaudesta – "En tehnyt parasta työtä"

Sebastian Vettel

C More F1 – MTV-palvelu

Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel ottaa syyn omille niskoilleen Ferrarin vaikeasta F1–kaudesta ja lupaa tehdä kotiläksynsä paremmin kesätauon aikana. Vettelin kauteen on mahtunut tuntuvasti enemmän virheitä, kuin todellisia onnistumisia, vaikka tuloskäyrä kääntyikin kesätauon alla lupaavasti ylöspäin.

– Siellä ja täällä. En tehnyt parasta työtä, Vettel myöntää F1i.com–sivustolla.

– Se on se seikka, mihin minun pitää keskittyä ja tehdä paremmin kauden toiselle puoliskolla, Vettel jatkaa.

Vettel on 12 osakilpailun jälkeen MM-pisteissä Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen, sekä Red Bullin Max Verstappenin takana. Hamiltonilla on jo tyrmäävä 94 pisteen kaula.

– On selviö, että emme ole siellä, missä haluaisimme, kun katsotaan pistetaulukkoa. Pari viimeistä kisaa ovat kuitenkin olleet jo vähän parempia minulle. Sen sijaan kauden alussa minulla oli hankaluuksia varsin monissa asioissa. Tiedostamme kuitenkin ne asiat ja teemme todella lujasti töitä ja olemme sitoutuneita siihen.

Avainasia on pysyä rauhallisena, Vettel alleviivaa.

Ferrari pistää suoranopeuksissa Mercedestä päihin, mutta häviää häkellyttävästi sen tuoman edun hitaammissa mutkissa. Ferrarilla on ollut koko kauden ongelmia autonsa aerodynamiikan kanssa.

– Otimme siltä osin Unkarissa pienen, mutta ei riittävää askelta parempaan suuntaan. Nyt on tärkeää, että mielialat tiimissä pysyvät positiivisina, Vettel korostaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tuomaripäätös vei voiton Vetteliltä, ja nyt kuohuu – "Surullista, että taistelu viedään pois meiltä katsojilta"10.6.2019 08.47
Kimi Räikkösen tyyli ei petä – ”Minulla ei ole vaihtoehtoa, se on se ongelma!”12.8.2019 21.32
Kimi Räikkösen tiimiin kova kiinnitys Ferrarilta – "Pystymme tuomaan lisää menestystä"31.7.2019 09.24

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu