Urheilu

Tukea HIFK:n tyttöjen ja poikien junnutyöhön – "Stadissa naisten jääkiekolla on paljon varaa kasvaa"

Tavoitteena on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia.

Arkisto/Sirpa Repo

Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki ja HIFK-Hockey ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen. Sopimus kattaa vuodet 2020–2021. OP Helsinki on yksi IFK:n pääyhteistyökumppaneista sopimuskaudella.

– Tavoitteena on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia. Tuemme laaja-alaisesti urheiluseuratoimintaa pääkaupunkiseudulla ja haluamme aktivoida lapsia ja nuoria seuratoiminnan pariin. Jääkiekko on yksi suosituimmista urheilulajeista, joten Helsingin IFK oli meille luonnollinen kumppani. Pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni jääkiekosta kiinnostunut nuori pääsisi IFK:n junioritoiminnan pariin, kertoo tiedotteessa OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Helsingin jäähalli on stadin kohtaamispaikka ja jääkiekko-otteluissa viihtyvät jääkiekkofanit ikään ja ammattiin katsomatta.

– IFK:n liigajoukkue ja junioritoiminta saavat yhteistyösopimuksen myötä hienon kumppanin. Erityisen iloinen olen siitä, että OP halusi lähteä tukemaan myös IFK:n nais- ja tyttökiekkoilua. Stadissa naisten jääkiekolla on paljon kasvun varaa, Helsingin IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu