Puheenaihe

20–50-vuotiaat suomalaiset kertovat: Tällaisia seksiunia näemme

Kuvituskuva.

Päivi Tuovinen / Arkisto

Seksuaalisesti sävyttyneitä unia näkee jopa 86 prosenttia suomalaisista, kertoo Kaalimato.comin selvitys.

Seksivälineliike selvitti suomalaisten ajatuksia siitä, miten seksi vaikuttaa uneen sekä kuinka usein ja millaisia seksiunia suomalaiset näkevät. Selvityksen mukaan erityisesti miehet näkevät seksiunia joka viikko.

Ikäryhmistä eniten seksiunia näkevät 25–34-vuotiaat suomalaiset. Heistä vajaa kolmannes (31 %) näkee seksiunia kuukausittain, vajaa viidennes (18 %) viikoittain ja kaksi prosenttia joka yö tai lähes joka yö.

– Ihmiset näkevät yleensä unia sellaisista asioita, jotka koskettavat heitä tunnetasolla eniten, ja jotka heijastelevat kulloistakin elämäntilannetta. Seksuaalissävytteiset ja romanttiset unet ovat yksi yleisimmistä unista, joita ihmiset näkevät. Miehet tuntevat tutkitusti keskimäärin naisia enemmän seksuaalista halua ja ajattelevat seksiä useammin. Siksi tämän tyyppiset unet voivat korostua juuri miesten keskuudessa. Toisaalta voimakkaasti koetut unet myös jäävät parhaiten mieleen, seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen sanoo tiedotteessa.

Eroottiset unensa paljastaneet suomalaiset kertovat niiden sisältäneen oman kumppanin lisäksi julkisuudesta tuttuja ihmisiä. Myös eroottiset unet saman sukupuolen henkilöiden kanssa toistuivat.

– Harrastan seksiä jonkun kuuluisan ulkomaalaisen miesnäyttelijän kanssa ja unet ovat todella todentuntuisia, nainen, (ikähaarukassa 55–64 vuotta) kertoo.

– Olen tuttujen naisten kanssa ja he ovat dominoita ja minä annan heidän tehdä mitä vain, mies, 55–64 paljastaa.

– Olen heterosuhteessa miehen kanssa, mutta näen usein seksuaalisia unia naisten kanssa. Välillä olen myös itse miehenä unessa, kun harrastan seksiä naisten kanssa, nainen (ikähaarukassa 25–34) vuotta toteaa.

– Näen unia haaveilemistani miehistä. Näen erittäin homoeroottisia unia ja ryhmäseksiorgioita, mies, 35–44 vuotta avautuu.

Kaalimato keräsi myös halukkailta tarinoita unistaan.

– Näen seksiunia vähät väliä, eniten silloin kun viime seksikerrasta ihan oikeassa elämässä on aikaa. Unet, joissa olen sidottuna, vieteltynä ja pikku hiljaa kiusoiteltuna ovat parasta mielikuvituksen antia. Ihaninta oli herätä eräs aamu näiden fantasiaunien maailmasta siihen, kun kumppani odottaa vierellä yhtä kiimaisena ja toteaa: näit varmaan seksiunta. Käskin hänen helpottaa oloani siinä paikassa. Seksiunet on unien parasta aikaa, nainen 23, kertoo.

– Minua 71-vuotiasta on joku aika sitten alkanut kiinnostaa seksi toisen miehen kanssa. Viime yönä se toteutui, kun baarista löysin kolmekymppisen miehen, jonka kanssa sain viettää kokonaisen yön. Tuntui tosi ihanalta jopa niin, että yöllä sain siemensyöksyn, mitä ei silleen ole tapahtunut vuosikausiin. Haluaisin tuon seksikokemuksen ihan oikeasti, nimimerkki Kiihkeä mies, 71 vuotta paljastaa.

– Näin unta peppuseksistä mieheni kanssa, joka oli melko rajua. Aiemmin en uskaltanut kertoa kokeilunhalustani miehelle ja tämän yön jälkeen kerroin haaveistani, nimimerkki Enneuni, mies 34 vuotta ja nainen 22 vuotta kertovat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaiset naiset kertovat: Tällaisessa seksissä saa eniten nautintoa26.8.2019 21.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu