Puheenaihe

Kiinteistömaailma myytiin – uudet omistajat uskovat digitalisaatioon asuntokaupassa

Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Kiinteistömaailma

Danske Bank on myynyt Kiinteistömaailman kotimaiselle osakeyhtiölle, jonka osakkaina ovat Risto Kyhälä sekä yhtiöittensä kautta Arto Martonen, Kenneth Kaarnimo ja Merasco Real Estate.

Uusi omistajatiimi on vahvasti sitoutunut digitalisaation hyödyntämiseen kiinteistönvälitysalalla.

– Hyvät kiinteistövälittäjät eivät ole katoamassa mihinkään – päinvastoin. Asiakkaan kokemusta voidaan kuitenkin parantaa, välittäjien osaamista tukea ja työtä helpottaa merkittävästi digitaalisilla ratkaisuilla, sanoo Kyhälä, josta tulee kaupan myötä Kiinteistömaailman toimitusjohtaja.

Hänen mielestään asuntorahoitus- ja kiinteistönvälitysprosesseja voidaan tehostaa huomattavasti nykyisestä.

Kiinteistömaailman aikaisempi toimitusjohtaja Erkki Heikkinen siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Kauppa ei aiheuta muutoksia Kiinteistömaailman franchising-yritysten asemaan, eikä sillä ole välittömiä henkilöstövaikutuksia, kerrotaan tiedotteessa.

Kiinteistömaailman ja Danske Bankin yhteistyö jatkuu kaupan jälkeen strategisena kumppanuutena, jossa Danske Bank vastaa rahoituksesta ja Kiinteistömaailma asunnonvälityksestä.

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma on franchising-ketju, jonka kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu