Puheenaihe

Täydellisestä vartalostaan palkittu Viivi, 25, on sunnuntaina tv:ssä – "En halunnut näyttää aluksi, kuinka vahva olen"

Viivi Vaattovaara

Toni Tervo

Viivi Vaattovaara makoili kaikessa rauhassa Miami Beachilla, kun puhelimeen kilahti viesti.

Viesti oli hänen siskoltaan, joka kertoi, että Selviytyjät Suomi haki kilpailijoita.

Vaattovaara oli ohjelmaa aiemmin katsoneena pitänyt sitä siistinä kokemuksena, joten hän heitti hakemuksen sisään.

– Unohdin asian pitkästä aikaa, joten kun puhelu tuli haastatteluun, niin olin aika yllättynyt, 25-vuotias nainen nauraa.

Vaattovaara otettiin kilpailuun sisään ja hän kilpailee sarjassa niin sanotusti tavisten joukkueessa julkisuudesta tunnettuja henkilöitä vastaan. Entisenä jääkiekkoilijana hänelle selvisi nopeasti saarelle saapuessaan, mikä tulisi olemaan naisen vahvuus.

Hän on aina ollut hyvässä fyysisessä kunnossa ja osallistuessaan viime vuoden Miss Helsinki -kilpailuun hänet palkittiin muun muassa Miss Perfect body -tittelillä.

– Fyysisyys oli vahvuuteni, mutta samalla myös heikkous. En aluksi halunnut näyttää muille kuinka vahva olen, sillä monesti fyysisesti vahvoja kilpailijoita äänestetään myös nopeasti ulos, koska he ovat uhkia.

– Tietenkin sitten kisojen alettua niin eihän sitä mitenkään säästelemään pystynyt. Olin myös etukäteen vannonut, että en yrittäisi tehdä mitään vahvojen tai fyysisten ihmisten liittoa. Aika nopeasti siihen suuntaan kuitenkin lähdettiin, Vaattovaara hymyilee ilkikurisesti.

Naisen mukaan tv-katsojille myös paljastuu nopeasti eräs hänen erikoiskykynsä.

– Rusketun tosi nopeasti! Minun ei tarvitse olla kuin hetki auringossa, niin olen ihan ruskea. Voit kuvitella sitten millaista se oli tuolla saarella.

Selviytyjien kuvaukset ovat jo turvallisesti takana päin ja parhaillaan Vaattovaara pohtii tulevaisuuttaan. Yksi asia ei siihen kuitenkaan enää kuulu.

– Miss Helsinki oli hieno kokemus ja siinä pääsin todellakin pois omalta mukavuusalueeltani. Uudestaan en kauneuskilpailuihin ole kuitenkaan aio näillä näkymin lähteä. Selviytyjät oli enemmän mun juttu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu