Puheenaihe

Naiselle useampi orgasmi samassa sessiossa – näillä vinkeillä se voi onnistua

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Paras tapa hyvän seksielämän luomiseen on varmistaa, että molemmat nauttivat.

Men's Health on tätä tarkoitusta varten listannut tapoja, joilla mies tai nainen voi yrittää saada naisen laukeamaan sängyssä useita kertoja. Ennen kokeilua on kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen nainen on yksilö ja orgasmin saaminen riippuu aina monista tekijöistä.

Kokeilu kannattaakin aloittaa varmistamalla, että nainen on ylipäätänsä halukas kokemaan monta orgasmia peräkkäin. Monet naiset ovat herkillä jo yhden orgasmin jälkeen eivätkä välttämättä edes halua yrittää seuraavaa heti perään.

Jos valo on vihreä, niin seuraavaksi kannattaa ottaa pois mielestä kaikki ennakko-odotukset. Pahin mitä voit sanoa on "haluan sinun tulevan 5 kertaa". Se luo vain paineita, jotka eivät auta lopputulokseen.

Seksuaalisen jännitteen ylläpito myös ensimmäisen orgasmin jälkeen on tärkeää. Laukeamisen jälkeen esimerkiksi kevyen hieronnan antaminen voi olla toimiva ratkaisu.

Tärkeää on myös olla hyökkäämättä naisen klitoriksen kimppuun uudestaan laukeamisen jälkeen, sillä se on monesti todella herkkä. Sen sijaan kiihotustilaa voi ylläpitää esimerkiksi koskettemalla naisen rintoja tai mieltymyksestä riippuen antaa lievää penetraatiota peräaukkoon tai stimuloida sitä muuten. Myös korvaan kuiskailu saattaa toimia.

Lehden mukaan tuhmat puheet voivat ollakin hyvä tapa päästä takaisin sopivaan tilaan ensimmäisen orgasmin jälkeen.

Tämän jälkeen huomion voi palauttaa intiimialueelle. Lehti neuvoo aloittamaan klitoriksen koskettelun todella kevyesti joko sormella tai kielellä ja pikkuhiljaa lisäämään painetta sekä vauhtia.

Tärkeää on myös hengittää samaan tahtiin partnerin kanssa. Hitaat rauhalliset hengitykset lisäävät orgasmin todennäköisyyttä.

Lehti muistuttaa myös, että klitoriksen lisäksi muut erogeeniset alueet, kuten niska, kannattaa huomioida. Vaihtelu ja uudet tunteet auttavat varsinkin jos kyse ei ole illan ensimmäisestä orgasmista.

Myös seksiasentojen vaihtelun tärkeydestä muistutetaan. Toista orgasmia hakieassa naisen g-pistetta stimuloivat asennot kuten takaapäin tai nainen päällä ovat toimivia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu