Urheilu

Räikkösen tallikaverilla kriittiset hetket – "Joskus olen Kimin edellä"

Antonio Giovinazzi

MTV:n uutisvideo

Kimi Räikkösen nykyinen tallikaveri Antonio Giovinazzi myöntää, että hän ei voi olla vielä varma jatkopestistä Alfa Romeolla kaudella 2020. Renault-tallin hyvästelevän Nico Hülkenbergin varjo häälyy Giovinazzin tulevaisuuden yllä. Giovinazzi tietää ja tuntee Ferrarin vankasta tuesta huolimatta, että hänellä on juuri nyt ne kriittisimmät hetket käsillä, kun karavaani siirtyy Japanin Suzukaan.

– Monzan ja Singaporen viikonvaihteet olivat positiivisia, mutta minun yhä puskea, Giovinazzi viittaa Crash.netissä ensi kauden tallipaikan puoleen.

– Mutta kuten olen koko ajan sanonut: jos jatkan tällaisten tulosten saavuttamista ja pidän yllä tällaista vauhtia, niin kukaan ei voi ottaa paikkaani ensi kaudella.

Giovinazzi muistuttaa, että hän on yltänyt aika-ajoissa vauhdillisesti Räikkösen tasolle.

– Se on ollut aina vertailukelpoinen Kimiin nähden. Joskus olen hänen edellään, joskus taas Kimi on minun edelläni, mutta aina on todella tiukkaa.

Giovinazzille Japanin GP merkitsee hänelle F1-autolla ensimmäistä kosketusta Suzukan rataan.

– Se on hyvinkin erilainen rata verrattuna niihin, joissa olemme viimeksi kilpailleet. Toivottavasti pystymme kääntämään huonon onnemme ja palaamaan pisteille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu