Puheenaihe

IS: Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häät siirtyvät – "Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin"

Maisa Torppa kuvattuna vuonna 2014

Toni Tervo

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häät ovat siirtyneet, kertoo Ilta-Sanomat.

Viime päivät kohun keskellä ollut pariskunta on ollut kihloissa vuodesta 2017 asti ja on nyt päättänyt siirtää häitään niihin liittyvän julkisuuden vuoksi. Torppa kiistää julkisuudessa liikkuneet väitteet häiden peruuntumisesta kokonaan.

– Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin, Torppa kommentoi IS:lle.

Kohu sai alkunsa 7 päivää lehden kerrottua Torpan viettäneen öitään IT-yrityksen johtajana tunnetun miehen luona. Torppa on itse kommentoinut, että mies on vain ystävä ja Latvala on ollut täysin tietoinen toiminnasta.

Kohu on kuitenkin vain paisunut ja Ilta-Sanomien haastattelussa siihen ottavat kantaa myös Latvalan edustaman Toyota-tallin jäsenet. Tallin johtajan Tommi Mäkisen mukaan uutisointi on varmasti vaikuttanut Latvalan ajamiseen.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Kohujutut Maisa Torpasta vaikuttivat Latvalaan – "Ihan varmasti olisi itselläkin kiveen kolahtanut", sanoo Toyota-pomo8.10.2019 12.35
Maisa Torppa teki ison muutoksen ulkonäköönsä – "Pistän rahani mielummin johonkin muuhun"23.4.2019 21.38
Maisa Torpan väitettiin vaatineen miehiltä rahaa tekaistuilla raskauksilla – nyt vastaa Maisa: "Olen ollut nuori ja tyhmä"31.8.2017 16.48

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu