Makumaailma

Julkkiskokki Kari Aihinen avaa ravintolan Helsinkiin – "Reipasta tekemisen meininkiä"

KKS Restaurants -yhtiön Arttu Salovaara, Kari Aihinen ja Olli Kolu.

_

Tv:stä tutun kokkailijan Kari Aihisen luotsaama KKS Restaurants avaa ravintolan Helsingin Kaartinkaupunkiin. Ravintola sijoittuu entiseen toimistorakennukseen saneeratun Hotel U14:n yhteyteen Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmaan. Sekä hotelli että ravintola avautuvat helmikuussa.

Kulmatontilla sijaitseva 7-kerroksinen rakennus on valmistunut vuonna 1969 ja se on arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema.

– Oman ravintolan avaaminen U14-hotellin yhteyteen on meille kiinnostava ja uudenlainen projekti, jossa monet hyvät asiat loksahtivat paikoilleen. Yksi motivaattoreistamme on 14 vuoden kokemus yhteistyöstä Saaren perheen kanssa Royal Ravintoloiden ajalta, kertoo Aihinen.

Tulevan U14-hotellin ja jo useita vuosia Fabianinkadulla toimineen F6-hotellin toimitusjohtaja on Kasperi Saari. Perheomisteinen Hotel U14 on Pohjoismaiden ensimmäinen kansainvälinen ja korkeatasoinen Autograph Collection -hotelli.

Uusi ravintola on Aihisen ensimmäinen oma ravintola Helsingissä, yhtiökumppaneina ravintolaa operoimassa on Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran perustama ravintolaliiketoimintaa ja -konsultointia harjoittava yritys KKS Restaurants.

– Perustajakolmikkomme on KKS:n konseptiin täydellisesti soveltuva kolmen kopla palkittua ja menestynyttä ravintola-alan osaamista, intohimoista suhtautumista ruokaan ja korkeaan laatuun sekä konseptiosaamista ja luovaa suunnittelua. Kokemusta ja reipasta tekemisen meininkiä ei tältä porukalta puutu, maalailee Aihinen.

Lähde: Helsingin kaupunki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hyvää ruokaa ja hiljaiset naapurit – Helsingin hautausmailla on useita ravintoloita30.10.2019 20.15
Triplaan avataan 70 ravintolaa – näitä brändejä Suomessa ei ole aiemmin nähty16.10.2019 20.15
Legendaarinen Copas y Tapas sulkee ovensa Helsingissä – äänestettiin 2017 Suomen parhaaksi ravintolaksi2.10.2019 17.04
Maineikas ravintola myytiin ja kaatui Helsingin keskustassa – "En anna lausuntoa"20.9.2019 07.05
Kannelmäessä avautui 11 uutta ravintolaa18.9.2019 10.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu