Puheenaihe

Upeasäärinen Annika, 21, suostui ensimmäisen kerran alusvaatekuvauksiin – nämä kuvat keräävät nyt ylistystä

Annika Piitulainen

Juho Tirkkonen

Uusi Miss Helsinki valitaan tänään lauantaina 9. marraskuuta.

Finaalia edelsivät kuitenkin viimeiset kuvaukset, joissa moni missifinalisti pääsi kokemaan elämänsä ensimmäiset alusvaatekuvaukset. Yksi heistä oli 21-vuotias Annika Piitulainen.

– Mä tykkäsin kyllä noista alusvaatekuvauksista. En ole aikasemmin ollut ton tyyppisissä, mutta kivaa oli. Parasta noissa kuvauksissa oli se että pääsi tekemään jotain uutta, hän kertoo.

– Ei ollut mitään ennakkoluuloja ennen kuvauksia. Menin niihin ihan täysin avoimin mielin. En myöskään jännittänyt yhtään, kiertueen aikana on kuitenkin tosi hyvin päässyt jo olemaan kameran edessä joten näissä viimeisissä kuvauksissa pidin vain hauskaa ja nautin joka hetkestä.

177 senttiä pitkä Piitulainen on kisan pisin osallistuja ja on aiemmin kertonut saaneensa paljon palautetta pitkistä jaloistaan. Hän toteaa olevansa täysin sinut oman kehonsa kanssa.

– Joskus nuorempana mulle oli ongelmana olla täysin oma itseni ja en uskaltanut edes olla perheen omissa kuvissa. Tämä kokemus kyllä vielä enemmän nosti omaa itsetuntoa varsinkin kun on treenannut ja syönyt oikein kiertueen ajan ja sitten oli nämä kuvaukset joissa näki sen muutoksen hyvin.

Naisen mukaan kuvat ovatkin keränneet jo ylisanoja.

– Kuvien julkaisun jälkeen olen saanut hyvää palautetta myös muiltakin ihmisiltä kuin vain omalta perheeltä tai ystäviltä, hän hymyilee.

Missifinalisti toteaa itse panostavansa melko paljon alusvaatteisiin.

– Panostan alusvaatteisiin aika paljon, hankin ensimmäiset vähän arvokkaammat alusvaatteet jo pari vuotta sitten ja nyt olen myös alusvaatekaupassa töissä. Mulle tärkeintä alusvaatteissa on niiden laatu ja eri mallit sekä värit.

Nyt naisen katse on tiukasti kiinnittynyt kohti lauantaina finaalia.

– Fiilis ennen finaalia on hyvä, tavallaan onnellinen että kiertue on loppumassa, koska on ollut niin paljon kaikkea ja menossa koko ajan. Toisaalta olo on myös haikea sillä tähän kiireeseen on tottunut ja voi olla aika tyhjä olo finaalin jälkeen kun kalenteri ei olekkaan ihan täynnä koko ajan.

– Paljon uutta on koettu ja olen oppinut itsestäni paljon, joten en halua edes stressaa finaalia, nautin vaan näistä viimeisistä hetkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki -kisaan osallistuva Nelli, 23, uskaltautui mukavuusalueensa ulkopuolelle – "Se antaa paljon elämälleni"8.11.2019 21.21

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu