Puheenaihe

Idols-tähti Kristian Meurman hakattiin Silja Europalla – menetti pahoinpitelyn vuoksi tajuntansa

Kristian Meurman

Sanna Heikkilä / arkistokuva

Idols-laulukilpailusta tuttu laulaja Kristian Meurman pahoinpideltiin Silja Europalla toukokuussa 2017.

Käräjäoikeuden antaman tuomion mukaan Meurman ja häntä lyönyt mies olivat viettäneet iltaa samassa seurueessa, kun kaksikon välille oli tullut sanaharkkaa. Meurman pyysi miestä poistumaan seurueesta, jonka jälkeen tämä löi laulajaa nyrkillä kasvoihin. Molemmat olivat tekohetkellä alkoholin vaikutuksen alaisina.

Pahoinpitelyn seurauksena Meurman kaatui laivan lattialle ja menetti hetkellisesti tajuntansa. Lyönnin seurauksena laulajalle aiheutui myös mustelma silmän alle ja haava nenän viereen. Hän joutui myös perumaan kaksi konserttia tapahtuman vuoksi.

Meurman kohtasi pahoinpitelijänsä laivan käytävällä myös seuraavana aamuna. Tuolloin mies oli uhannut lyödä myös Meurmanin toisen silmän mustaksi. Vastaaja itse kiisti lyöneensä Meurmania nyrkillä, mutta myönsi lyöneensä tätä avokämmenellä.

Käräjäoikeus tuomitsi 32-vuotiaan miehen pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja lisäksi myöhemmin tapahtuneesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sataan päiväsakkoon, joka vastaa 2100 euroa. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan Meurmanille 1200 euroa korvausta ansiomenetyksistä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu