Puheenaihe

Postitaloon lisää Husin toimintoja tammikuussa – "Helpottaa etenkin työssäkäyvien asiontia arjen kiireissä"

Postitaloon on tulossa yhä lisää Husin toimintoja.

Jussi Vehkasalo

Postitaloon avataan uusi Husin uusi toimipiste tammikuussa loppiaisen jälkeen. Postitalossa aloittavat toimintansa kardiologian poliklinikka sekä ortopedian ja käsikirurgian erikoislääkärivastaanotot.

Postitaloon avattavilla tiloilla helpotetaan potilaiden lääkäriin pääsyä. Tilat ovat keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Postitalon toimipisteeseen ei tule päivystysluonteista toimintaa, vaan ainoastaan vastaanottoja ajanvarauksella ja kiireettömän hoidon arviointia.

– Haluamme tarjoata helpompaa asiointia esimerkiksi työssäkäyville kiireisen arjen keskellä. Postitalossa on hoitajavastaanottotilat, kardiologin vastaanottotiloja ultraäänilaitteineen ja rasituskoe- sekä tahdistinkontrollihuoneet. Tilojen suunnittelussa on alusta asti ollut mukana hoitohenkilökuntaa. Vaativia tutkimuksia tarvitsevat potilaat ohjataan edelleen Meilahden sairaalaan, kertoo tiedotteesssa Hus Sydän- ja keuhkokeskuksen toimialajohtaja Antti Vento.

– Pyrimme sijoittamaan erikoisalojemme avohoitopalveluja siten, että ne ovat lähellä potilasta ja nykyistä helpommin saavutettavissa. Erityisesti ortopedialla ja käsikirurgialla pidämme tätä tärkeänä. Postitalon vastaanottotoiminnan myötä saamme tästä toimintamallista hyvää kokemusta, jota hyödynnämme jatkossa muiden vastaanottojen perustamisessa, sanoo puolestaan Tukielin- ja plastiikkakirurgian toimialajohtaja Jarkko Pajarinen.

Käynti tulee Elielinaukion puolelle, mutta myös pääovista pääsee opasteita seuraamalla sisään. Postitalossa toimii jo myös Husin röntgen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Postilakko vaikeuttanut potilaiden tavoittamista, eivät vastaa puhelimeen – Hus: Jopa kiireellisiä aikoja jäänyt varaamatta21.11.2019 16.48
Postitaloon avataan Husin sydänpoliklinikka7.6.2019 11.22
Hus avaa Suomen suurimman röntgenyksikön Postitaloon9.2.2018 10.16

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat