Puheenaihe

Tommy Hellsten Uusimaalle: "Kuolleen vaimoni hoitoraporttiin on laitettu valhe"

Tommy Hellsten.

Outi Paappanen

Porvoossa asuvan terapeutin, teologin ja kirjailijan Tommy Hellstenin vaimo Carita Hellsten kuoli yllättäen kaksi ja puoli vuotta sitten kesäkuun 4. päivänä verenmyrkytykseen. Nyt Hellsten ja hänen edesmenneen vaimonsa omaiset tahtovat saada selvyyttä kuolemaan liittyvistä lääketieteellisistä seikoista. He ovat tehneet valituksen Porvoon sairaalaan Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran kautta, kertoo Uusimaa.

 

Erityisesti omaisia vaivaa hoidon viivästyminen. Hoitoraportissa on omaisten mukaan selvä virhe siitä, milloin lääkäri oli käynyt Carita Hellstenin luona kohtalokkaana päivänä.

– Ei minulla ole mitään katkeruutta Porvoon sairaalaa kohtaan, mutta ihmettelen, miksi siihen hoitoraporttiin on laitettu valhe. Se on selkeä valhe, sen takana seison, Hellsten sanoo.

Tommy Hellstenin mukaan hoitoraportissa on virheellinen tieto siitä, mihin aikaan lääkäri oli käynyt huoneessa vaimon kuolinpäivänä. Hoitoraportin mukaan lääkäri olisi käynyt huoneessa jo aamulla, mutta Hellstenin mukaan ensimmäisen kerran vasta noin kello 14.

Lue koko uutinen Uusimaasta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tommy Hellsten nousi saarnastuoliin ensikerran elämässään – "Ihmisessä on sekä psyykkinen että hengellinen puoli"5.6.2016 18.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu