Puheenaihe

Ministerin erityisavustaja Eeva Kärkkäinen Helsingin Uutisissa: "Citymaalainen poimii rusinat pullasta – maaseudun ja kaupungin vastakkainasettelu on turhaa"

Eeva Kärkkäinen

Suzana Bincl

 Maaseutua ja kaupunkia ei pidä turhaan asettaa vastakkain, sanoo tiede- ja kulttuuriministerin erityisavustaja Eeva Kärkkäinen (kesk.) Helsingin Uutisten kolumnissaan.

–Maaseudulla on merkitystä meillekin, jotka emme asu maalla. Syömme maaseudulla tuotettua ruokaa ja hyödymme siitä, että metsät kannattelevat Suomen taloutta. Lisäksi maaseutu on monelle kaupunkilaiselle tärkeä paikka latautumiselle, hän sanoo.

Kehittynyt teknologia tarjoaa Kärkkäisen mukaan ennennäkemättömät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Hän kuitenkin ymmärtää, että kaupunkielämän riemuista ei haluta täysin luopua. 

– Toisaalta kaupunkielämän riemuistakaan ei haluta täysin luopua. Moni ihminen yhdistää elämän maaseudulla ja kaupungissa ”Citymaalainen” voi poimia rusinat pullasta, Kärkkäinen kirjoittaa.

Lue koko kolumni tästä!

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pormestari Vapaavuori Helsingin Uutisissa: "Työperäistä maahanmuuttoa on lisättävä"4.1.2020 13.30
Apulaispormestari Pia Pakarinen Helsingin Uutisissa: Ydinkeskustan liikenneratkaisut uhka yrittäjien elinkeinolle11.1.2020 10.00
Valtuuston puheenjohtaja Otso Kivekäs Helsingin Uutisissa: "Helsingillä ei ole varaa rakentaa lisää autokaupunkia"11.1.2020 14.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu