Puheenaihe

Olympiastadionin avajaisviikkoja juhlistetaan elokuusta alkaen – luvassa useita suurtapahtumia ja nimekkäitä artisteja

Olympiastadionin remontti poikii nyt tutkintapyynnön.

Arkisto / Johanna Erjonsalo

Helsingin Olympiastadion avaa porttinsa remontoituna ensi elokuussa. Olympiastadionia juhlistetaan avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020.

Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä, jolloin voi koeistua stadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Syyskuussa ovet avataan myös kenttäalueelle ja vierailijat kutsutaan liikkumaan.

Avajaisviikoilla käynnistyvät myös Olympiastadionin suurtapahtumat. Tuolloin nähdään Stadionation Avajaisshow 7.8., Sunrise Avenue – Sunrise Avenue & Friends 14.8., Sunrise Avenue: Thank You For Everything – The Final Tour 15.8. ja Antti Tuisku – Bailantai 21.–22.8.

Helsinki Design Week kokoaa yhteen monialaiset suunnittelujoukkueet ja tuo näytille parasta muotoilua Olympiastadionille niin Suomesta kuin maailmaltakin. Helsinki Design Week -tapahtumia on stadionilla 10.–13. syyskuuta.

Avajaisviikoilla pääsee tutustumaan myös täysin uudistettuun Urheilumuseoon, jossa panostetaan elämyksellisyyteen ja vaihtuviin näyttelyihin.

Ensimmäisessä vaihtuvassa näyttelyssä avataan stadionin vaiheita 1920-luvun haaveista olympiavuoteen 1952 ja monien hienojen hetkien kautta 2020 uudistukseen.

Urheilumuseon sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille. Stadionin torniin pääsee tuttuun tapaan pientä pääsymaksua vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu