Puheenaihe

Epäily: Kaksi alaikäistä yritti tappaa pojan Helsingissä – poliisi: "Poika on saanut vakavat vammat"

Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalla Lintulahdenaukiolla on tullut portista auto, jonka ajajaa poliisi pyytää ilmoittautumaan nuorisoryhmälle.

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmä tutkii Helsingin Sörnäisissä tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä. Poliisin tiedotteen mukaan epäilty teko tapahtui aamulla sunnuntaina 23. helmikuuta Helsingin Sörnäisissä Lintulahdenaukion läheisyydessä.

Tapahtumapaikalla on ollut kolme keskenään tuttua alaikäistä poikaa. Kahta näistä pojista epäillään kolmannen pojan tapon yrityksestä. Teon tarkemmasta motiivista ei ole tällä hetkellä tietoa. Teossa on käytetty poliisin tietojen mukaan teräasetta, ja asianomistaja on saanut vakavat vammat, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

– Ensimmäisenä paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille poikkeuksellisen ammattitaitoisesti ensiapua, kertoo tutkinnanjohtaja Marko Forss tiedotteessa.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalla Lintulahdenaukiolla on tullut portista auto, jonka ajajaa poliisi pyytää ilmoittautumaan nuorisoryhmälle. Poliisi pyytää kaikkia tapahtumasta tietäviä ottamaan yhteyttä arkisin kello 8–16.15 Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmään p. 0295 470 610 tai sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää, koska esitutkinta on alkuvaiheessa, ja asianosaiset ovat alaikäisiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kysely: Poliisit ovat helisemässä työpaineiden alla – "Poliisi hoitaa yhä useammat hälytystehtävät puhelimitse"26.2.2020 15.15
"Poliisilla ei ole keinoja puuttua alaikäisten vakaviin rikoksiin" – uhrien asema huolestuttaa konkaripoliisi Marko Forssia28.9.2019 08.50
Marko "Fobba" Forss vetämään poliisin nuorisorikollisryhmää – nuorin rikosepäilty ollut vain 8-vuotias27.3.2018 08.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu